GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

3000 serisinde rahat oynamak için minimum 3070 ti lazım olur ama o da vramdan patlayacak tabi bunlar hep tahmin rockstar optimeyi kötü yaparsa sıkıntı büyük olur
Yok optimizasyon konusunda hiç dert etmiyorum ben Rockstar bugüne kadar yaş tahtaya basmadı hiç üstelik bahsettiğimiz seri GTA serisi dünyanın en çok satan oyunlarının başında.
Fakat dediğim gibi oyunun en erken PC'ye 2027-2028 gibi çıkacağını düşünürsek muhtemelen 4000 serisi üstü kartlar oynatır oyunu.

Trailer 2 yayınlanmadan önce ultrada 60 fps oynamayı umuyordum çünkü xbox series S gibi bir faciaya bile çıkacağını söylüyorlardı Fakat RTX4060 sistemim ile orta grafiklerde native 60 fps bile hayal gibi gözükmeye başladı sizce hangi ekran kartında ne kadar fps verir RTX 4060 için en büyük sıkıntı 8 GB VRAM olacak gibime geliyor fakat ray tracing odaklı olacağı için amd ekran kartlarına göre daha fazla fps alması daha olası
nvidia kartlarının VRAM ne kadar düşükte olsa Beklentim şu yönde

PS5 1080POrta30 FPS
PS5 PRO 1080PUltra30 FPS
XBOX SERİES S 1080PEn Düşük30 fps
RTX4060 PCOrta60 FPS

Alıntıyı görüntüle
GTA5 Enhanced Edition da kaç FPS alıyorsun herşeyi fullediğin zaman?

Hey Allahım ya nerden duyduysanız vram yetmeyince sorun olduğunu anlamıyorum 1080p için 16gb vram mi isteyecek? bilip bilmeden konuşmasın herkes ya!
Kardeşim benim oyun 2027-2028 de çıkacak PC'ye o zamana kadar 3000 serisi mi kalır sence ? VRAM'ı boş ver sen.

Hey Allahım ya nerden duyduysanız vram yetmeyince sorun olduğunu anlamıyorum 1080p için 16gb vram mi isteyecek? bilip bilmeden konuşmasın herkes ya!
16 gb istemez 1080p için ama 8 gb vramın yetmeyeceği 1+1=2 gibi kesin ve net 8 gb vram gitsin indiana jonesde yeterli olsun crash vermesin ondan sonra belki gta 6 uı oynatır.

Ben zaten ondan bahsediyorum bea kafalarına biri sokmuş vram olayını koştur babam koştur gidiyorlar anlamıyorum
Tabii VRAM önemli ama yetmediği yerde ayarı kısarsın olur biter o çok da sorun değil oynattıktan sonra orası çözülür fakat mesela PC'ye 2026'da çıkmayacak olması işte yoksa zaten 3000 serisi de oynatır.

Yok optimizasyon konusunda hiç dert etmiyorum ben Rockstar bugüne kadar yaş tahtaya basmadı hiç üstelik bahsettiğimiz seri GTA serisi dünyanın en çok satan oyunlarının başında.
Fakat dediğim gibi oyunun en erken PC'ye 2027-2028 gibi çıkacağını düşünürsek muhtemelen 4000 serisi üstü kartlar oynatır oyunu.
Eski gtalar yaş tahta, remastered sürümleri çöp, gta 4 5 yaş tahta, manhunt bully yaş tahta.. Bastığı kuru tahta yokmuş

Eski gtalar yaş tahta, remastered sürümleri çöp, gta 4 5 yaş tahta, manhunt bully yaş tahta.. Bastığı kuru tahta yokmuş
Tamam kardeşim aynen öyle :D
Şaka gibisin GTA'lara yaş , Bully gibi efsane bir oyuna yaş diyeni de ilk defa görüyorum hayatımda :D
Evet remastered sürümleri azıcık dokunalım satışı oradan yapsın kafasındaydı onda haklısın.

Tamam kardeşim aynen öyle :D
Şaka gibisin GTA'lara yaş , Bully gibi efsane bir oyuna yaş diyeni de ilk defa görüyorum hayatımda :D
Evet remastered sürümleri azıcık dokunalım satışı oradan yapsın kafasındaydı onda haklısın.
Pc optimizasyonlarınsan bahsettim ben kalitelerinden değil. Saydıklarımın hepsinin pc sürümü bozuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar bozuk port varken insanlar neden PC de güzel optimizasyon yapıyor diyor onu anlamıyorum

Pc optimizasyonlarınsan bahsettim ben kalitelerinden değil. Saydıklarımın hepsinin pc sürümü bozuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar bozuk port varken insanlar neden PC de güzel optimizasyon yapıyor diyor onu anlamıyorum
Kardeşim belki ilk çıktığı zamanlarda sıkıntıları vardı ama diğer şirketlere göre çok kısa sürmüştür o zamanlar tam hatırlamıyorum 10-15 sene önceydi fakat o zaman ki teknoloji ile gayet iyiydi her şey GTA 4-5 diyorsun ama GTA 4-5 de ben herhangi bir optimizasyon sorunu hatırlamıyorum.
Belki 1 günlük olmuştur sorun hemen çözmüşlerdir fakat Rockstar gibi bir şirket optimizasyon sorunu yapacak bir şirket değil ya da uzun sürmesini izin verecek bir şirket değil.

Geri