Protein Tozu Nasıl Kullanılır?

QlodyArda

80+
Reaksiyon skoru
1
Spora yeni başladım bunun için 2 hafta onceden proteın tozu almıstım. Bugun sporda ıcerken tadı ıgrenc geldı evde suyla karsıtırıp shaker a koymustum tadı nıye boyle geldı bılgılendırır mısınız Protein Tozu Whey Bırthday cake aromalı olan

Spora yeni başladım bunun için 2 hafta onceden proteın tozu almıstım. Bugun sporda ıcerken tadı ıgrenc geldı evde suyla karsıtırıp shaker a koymustum tadı nıye boyle geldı bılgılendırır mısınız Protein Tozu Whey Bırthday cake aromalı olan
Protein tozu suyla deil sütle kullanılır dostum . Belirtilen ölçek ve belirtilen süt ile shaker a koyup karıştır , sonra tad güzelleşir .

Protein tozu suyla deil sütle kullanılır dostum . Belirtilen ölçek ve belirtilen süt ile shaker a koyup karıştır , sonra tad güzelleşir .
sütle içersen derin kalınlaşır diyorlar bana saçma geliyor doğru mu ?

kilo vermek için su ile almak için süt ile

Deri kalınlaştırmaz. Kalorisi yükseldiği için böyle bir inanış var, eğer birkaç saat su ile karışmış bir şekilde durdu ise bozulmuş olabilir, tozu shakera koy salonda suyunu koy ve iç. En taze bu şekilde olur istersen kan şekerini yükseltmesin diye tariflere ekleyip kullanabilirsin pirinç unu yulafa vs.. Spordan hemen sonra protein almana gerek yok protein tozu içmek zorunda değilsin

Protein tozu gayet de su ile kullanılır hocam. Su daha hızlı sinidirilir vücut da süt ise zaman alır. Sütle içilmesinin tek nedeni sütün içerik bakımından tek başına zengin olması. İkisi bir araya gelince içtiğin şey hem daha yüksek protein hem de vitamin sağlıyor ama daha zor sindiriliyor. Ayrıca protein tozu içen bir adam tat aramaz. Amacı proteinini karşılamaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde Proteinocean ürünlerinin tadı biraz kötü oluyor hocam. Tavsiyem farklı markalardan deneyerek gitmeniz. Hiç bir protein tozunun tadı bana göre güzel değil. Sadece kıyasladığında daha katlanılabilir olanlar var. Gerçi dediğim gibi amaç protein almak. O yüzden hiç içilemeyecek gibi değilse tadının çok da bir önemi yok.

Protein tozu gayet de su ile kullanılır hocam. Su daha hızlı sinidirilir vücut da süt ise zaman alır. Sütle içilmesinin tek nedeni sütün içerik bakımından tek başına zengin olması. İkisi bir araya gelince içtiğin şey hem daha yüksek protein hem de vitamin sağlıyor ama daha zor sindiriliyor. Ayrıca protein tozu içen bir adam tat aramaz. Amacı proteinini karşılamaktır.
Düşüncenize saygı duyarım ama su ile içilen whey lerde var onların kullanılması daha mantıklı . Ben suyla karıştırınca protein ocean da rezalet tatlar oluyordu ilk suyla denemeden sonra süt kullanmaya başladım .

Düşüncenize saygı duyarım ama su ile içilen whey lerde var onların kullanılması daha mantıklı . Ben suyla karıştırınca protein ocean da rezalet tatlar oluyordu ilk suyla denemeden sonra süt kullanmaya başladım .
Süt o tadı zaten daha katlanılabilir bir hâle getiriyor bunda bir yanlış yok. Sadece vücutta sindirimi daha uzun sürüyor. Zaten dediğiniz gibi proteinocean ürünleri çekilebilir gibi değil.

ben kaslarıma sürerek kullanıyorum kaslarım epey şişti gönderebilrim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,941
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri