5600 işlemcili ve RX 6600 ekran kartlı bir sistem toplanabilir parçaları detaylandırmamı istersen yardımcı olabilirim.Dostlar 15k bütçe var bu bütçede 2. El daha mantıklı diye düşündüm o yüzden 2. El bi sistem toplamayı düşünüyorum varmı önerbileceğiniz bileşenler? Hangi işlemci hangi kartı alabilirim?
O fiyata 6600 xt li sistem toplanır mı bende bakıyorum o fiyatlarda ama 6600 xt toplayabilirsin dedilerde çok araştırma yapmam lazım heralde5600 işlemcili ve RX 6600 ekran kartlı bir sistem toplanabilir parçaları detaylandırmamı istersen yardımcı olabilirim.
6600 XT de toplanır eğer bütçe esneyebiliyorsa 2K daha çıkar 6700 XT alırım ve daha uzun ömürlü bir sistem toplayıp kullanmayı tercih ederim.O fiyata 6600 xt li sistem toplanır mı bende bakıyorum o fiyatlarda ama 6600 xt toplayabilirsin dedilerde çok araştırma yapmam lazım heralde
dostlar detaylı linkli 5 5600 ve 6600 lü gibi bi sistem toplayabilir misiniz bilgili arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize.
hocamın dediği parçaları sıfır almakta fayda var enermax 700w hala aynı fiyatta ise net alınır ram klasik zaten ssd en ucuz tercih edilebilir uzay montaj kullanma şansınız varsa daha iyi olacaktır ama sanırım öyle bir şansınız yok şu modeli buldum psu kasa birleşik bana tercih edilebilir geldi fsp iyi markadırMüsaadenizle şuraya park ediyorum, çok güzel fikirler çıkabilecek ve süreç olarak güncellenebilecek bir konu olarak görüyorum. Bu arada Goodram 2x8 3600 mhz ram 1250 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Mesela bunu sıfır alabilirsin, 2.el bulsan zaten 950-1000 TL arasında bulacaksın.
Ayrıca bana kalırsa SSD ve PSU'yu sıfır olarak almanda fayda var.. Takipteyim.
iiyzico geri ödemeli şunu düşünüyordumhocamın dediği parçaları sıfır almakta fayda var enermax 700w hala aynı fiyatta ise net alınır ram klasik zaten ssd en ucuz tercih edilebilir uzay montaj kullanma şansınız varsa daha iyi olacaktır ama sanırım öyle bir şansınız yok şu modeli buldum psu kasa birleşik bana tercih edilebilir geldi fsp iyi markadır
bu kasa da az öncekinin 700w ve tavandan radyatör desteği olan halihocamın dediği parçaları sıfır almakta fayda var enermax 700w hala aynı fiyatta ise net alınır ram klasik zaten ssd en ucuz tercih edilebilir uzay montaj kullanma şansınız varsa daha iyi olacaktır ama sanırım öyle bir şansınız yok şu modeli buldum psu kasa birleşik bana tercih edilebilir geldi fsp iyi markadır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu da var fakat 600w ve tavandan sıvı soğutma radyatör desteği yok ileride ben takarım vs derseniz
Herşeyden az az kısarak şöyle işkembe oldu biraz nasıl?
![]()
Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.136,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lexar Thor 16 GB (2x8) 3200 MHZ CL18 LD4BU008G-R3200GDXG DDR4 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lexar Thor 16 GB (2x8) 3200 MHZ CL18 LD4BU008G-R3200GDXG DDR4 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lexar Thor 16 GB (2x8) 3200 MHZ CL18 LD4BU008G-R3200GDXG DDR4 Ram özelliklerini incele, 1.176,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Enermax StarryFort SF60H Gaming Kasa
StarryFort SF60H, hava akışını optimize eden altıgen örgü ön panel ile üstün soğutma performansı için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr