Honor magic 6 pro nasıldır ?

ensareiz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,201
Arkadaşım bu telefonu almak istiyor, ben pek honor önermiyorum aşırı doygun çekiyor kamerası kendi deneyimlerime göre sizce nasıl cihaz iphone’dan sonra garipser mi ?

Evet doygun çekiyor.
Sen sanırım sürekli yd al değiş yapıyordun
Kamera olarak beklentini düşür. Zoomdada iyi değil

Evet doygun çekiyor.
Sen sanırım sürekli yd al değiş yapıyordun
Kamera olarak beklentini düşür. Zoomdada iyi değil
aynen öyle android cihazları deneyimliyorum, arkadaş bu telefonu beğenmiş ekranından dolayı tercih etmek istiyor ama kamerasından memnun kalacağını sanmıyorum apple dan sonra renk skalası çok garip geleceğine eminim

Bütçe ne kadar? Hangi iPhone'dan geçiyor?

aynen öyle android cihazları deneyimliyorum, arkadaş bu telefonu beğenmiş ekranından dolayı tercih etmek istiyor ama kamerasından memnun kalacağını sanmıyorum apple dan sonra renk skalası çok garip geleceğine eminim
Evet öyle.
Genel kullanım kameraysa unutsun bence. Periskop magic 4teki kadar iyi değil 5 ve 6 berbat cidden hadi 6da hayvan gibi ai kullanarak düzeltiler ama yine kötü

Video cekimleride öyle bence (gece)

Başka bir şey deneyimlemek daha mantıklı

Evet öyle.
Genel kullanım kameraysa unutsun bence. Periskop magic 4teki kadar iyi değil 5 ve 6 berbat cidden hadi 6da hayvan gibi ai kullanarak düzeltiler ama yine kötü

Video cekimleride öyle bence (gece)

Başka bir şey deneyimlemek daha mantıklı
geçen hafta oneplus 12 kullandım bu kadar muazzam cihaz yok kamerasını falan gömenler var neye göre gömüyolar anlamıyorum oxygen os ile falan çok stabil çok doğal bir kamerası var

6 alacağına 7 pro daha mantıklı

Magic 6 alıyorsa 200 yerine x200 pro, s24u falan gelmiyor mu

200 orta segment sonuçta
Yd fiyatlara hakim değilim ama x200 pro gelir herhalde uyguna
Karıştırdım zaten. X200 Pro yazacaktım.

Magic 6 alıyorsa 200 yerine x200 pro, s24u falan gelmiyor mu

200 orta segment sonuçta
Yd fiyatlara hakim değilim ama x200 pro gelir herhalde uyguna
s24 ultra bende vardı denedi kullandı beğenmedi benimde hiç beğenmediğim bir cihazdır kamerası falan bence berbat düz s24 daha iyi çekiyor ayrıca ekranı falanda bana kötü geldi ultra modelin,vivo global biraz pahalı çin versiyonu da türkçe değil pek tercih etmez gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri