ilk defa hwid ban yiyorsan genelde 3-4 ay atıyorlarbirkaç ay önce valoranttan hwid ban yedim ama yediğim tarihi bilmiyorum birsürü ticket açmama rağmen botlar hep aynı cevabı veriyorlar gerçekten kafayı yiyeceğim artık banımın kalkacağı tarihi nasıl öğrenebilirim.
Kardesim hile acmayacaktin. Oyunda baskasinin oyununu icine etme hakkini kim verdi sana ? Bu forumda aglama tahtasi degil cezani cek bekle acildiginda acilir zaten, yasinin kucuk olmasina veriyorum.birkaç ay önce valoranttan hwid ban yedim ama yediğim tarihi bilmiyorum birsürü ticket açmama rağmen botlar hep aynı cevabı veriyorlar gerçekten kafayı yiyeceğim artık banımın kalkacağı tarihi nasıl öğrenebilirim.
Bu kadar üstüne gelmeyin insanların olabilir sonuçta cezası verilmiş verilen ceza ile ilgili soru soruyor adam forumda nefretinizi gidin başka yerde kusun.Kardesim hile acmayacaktin. Oyunda baskasinin oyununu icine etme hakkini kim verdi sana ? Bu forumda aglama tahtasi degil cezani cek bekle acildiginda acilir zaten, yasinin kucuk olmasina veriyorum.
yediği tarihi bilmiyorumYediğin tarih + 4 ay
bug yapmaktan dolayı yedim hileden değil 2. olarak ağlamadım zaten insanlardan yardım istedimKardesim hile acmayacaktin. Oyunda baskasinin oyununu icine etme hakkini kim verdi sana ? Bu forumda aglama tahtasi degil cezani cek bekle acildiginda acilir zaten, yasinin kucuk olmasina veriyorum.
ban sırasında tekrar girersem ve ban yersem tarih baştan mı başlıyor uzuyor muilk defa hwid ban yiyorsan genelde 3-4 ay atıyorlar
bildiğim kadarıyla hwid banlı sistemde yeni hesapta açsan başka hesaplada girsen giremiyorsun ban kalkana kadar hiçbir hesapla valorant giremezsin yani en azından ben valorant açık betadayken hwid ban yediğimde durum böyleydi ben yeni hesapla girdiğimde yeni açtığım hesapta ban yemiştiyediği tarihi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bug yapmaktan dolayı yedim hileden değil 2. olarak ağlamadım zaten insanlardan yardım istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ban sırasında tekrar girersem ve ban yersem tarih baştan mı başlıyor uzuyor mu
genelde 3-6 ay aralığında oluyorbirkaç ay önce valoranttan hwid ban yedim ama yediğim tarihi bilmiyorum birsürü ticket açmama rağmen botlar hep aynı cevabı veriyorlar gerçekten kafayı yiyeceğim artık banımın kalkacağı tarihi nasıl öğrenebilirim.
banı sadece anakarta mı atıyorlar yoksa tüm donanımlara mıgenelde 3-6 ay aralığında oluyor
kesinlikle şuna atılmıştır diyemem ama genelde anakart ve disk'ebanı sadece anakarta mı atıyorlar yoksa tüm donanımlara mı