VALORANT HWİD BAN SÜRESİ NASIL ÖĞRENİLİR?

mekanik

80+
Reaksiyon skoru
1
birkaç ay önce valoranttan hwid ban yedim ama yediğim tarihi bilmiyorum birsürü ticket açmama rağmen botlar hep aynı cevabı veriyorlar gerçekten kafayı yiyeceğim artık banımın kalkacağı tarihi nasıl öğrenebilirim.

birkaç ay önce valoranttan hwid ban yedim ama yediğim tarihi bilmiyorum birsürü ticket açmama rağmen botlar hep aynı cevabı veriyorlar gerçekten kafayı yiyeceğim artık banımın kalkacağı tarihi nasıl öğrenebilirim.
ilk defa hwid ban yiyorsan genelde 3-4 ay atıyorlar

Kardesim hile acmayacaktin. Oyunda baskasinin oyununu icine etme hakkini kim verdi sana ? Bu forumda aglama tahtasi degil cezani cek bekle acildiginda acilir zaten, yasinin kucuk olmasina veriyorum.

Kardesim hile acmayacaktin. Oyunda baskasinin oyununu icine etme hakkini kim verdi sana ? Bu forumda aglama tahtasi degil cezani cek bekle acildiginda acilir zaten, yasinin kucuk olmasina veriyorum.
Bu kadar üstüne gelmeyin insanların olabilir sonuçta cezası verilmiş verilen ceza ile ilgili soru soruyor adam forumda nefretinizi gidin başka yerde kusun.

Yediğin tarih + 4 ay
yediği tarihi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bug yapmaktan dolayı yedim hileden değil 2. olarak ağlamadım zaten insanlardan yardım istedim

ilk defa hwid ban yiyorsan genelde 3-4 ay atıyorlar
ban sırasında tekrar girersem ve ban yersem tarih baştan mı başlıyor uzuyor mu

yediği tarihi bilmiyorum

bug yapmaktan dolayı yedim hileden değil 2. olarak ağlamadım zaten insanlardan yardım istedim

ban sırasında tekrar girersem ve ban yersem tarih baştan mı başlıyor uzuyor mu
bildiğim kadarıyla hwid banlı sistemde yeni hesapta açsan başka hesaplada girsen giremiyorsun ban kalkana kadar hiçbir hesapla valorant giremezsin yani en azından ben valorant açık betadayken hwid ban yediğimde durum böyleydi ben yeni hesapla girdiğimde yeni açtığım hesapta ban yemişti

genelde 3-6 ay aralığında oluyor

vanguard kurunca bilgisayarından vazgeçmiş sayılıyorsun sonuçta vanguard bilgisayarına senden daha fazla erişim izni oluyor :D

ticket boşuna mı var la gardas. Bi ticket atıyorsun söylüyorlar. Ben de yemiştim zamanında ticket açtım söylediler tarihi

Spoofer alabilirsin hwid için. Belki delay e düşersin. O da girdigin her hesabın ban yemesine sebep olur ama random hesap bulursun intten oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,351
Üyeler
185,079
Son üye
zeddx
Geri