Çözüldü✓ RX6700 Siyah Ekran Hatası

Baticeyl

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba RX6700 ekran kartı kullanıyorum 2023'ün sonundan beri. Çok da memnundum son 2 gündür sürekli siyah ekran veriyor oyun oynarken video izlerken. Kapatıp açıyorum PC ekran kartını görmüyor. DDU ile son 3 önerilen(WHQL idi sanırım) indirdim hata devam etti. Windows 10'dan Windows 11'e temiz kurulum yaptım oyunları indirmeye aldım ve bıraktım 3 saat sonra aynı şekilde siyah ekran verdi çıldırmak üzereyim. Sizce sorun ne ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yanlış Bilgilendirme
Ekran kartının vadesi dolmuş. Yeni GPU almanın vakti gelmiş, üretici olarak da tercihinizi NVIDIA'dan yana kullanın.

Ekran kartının vadesi dolmuş. Yeni GPU almanın vakti gelmiş, üretici olarak da tercihinizi NVIDIA'dan yana kullanın.
Hocam 2 sene olmadan vade dolması normal mi. Fps drop problemi yok. Ne kadar önemli bilmiyorum ama Cmd’de PC tarama olayı gördüm winsat formal yazınca skor veriyor orda 9.6 skor alıyor.

Hocam 2 sene olmadan vade dolması normal mi. Fps drop problemi yok. Ne kadar önemli bilmiyorum ama Cmd’de PC tarama olayı gördüm winsat formal yazınca skor veriyor orda 9.6 skor alıyor.
Yeni nesil sürücülere sıkıntılar mevcut bakmayın arkadaşın boş laflarına hayla günümüzde yeterli bir kart eski güzel sürücüleri bakıp indirin

Yeni nesil sürücülere sıkıntılar mevcut bakmayın arkadaşın boş laflarına hayla günümüzde yeterli bir kart eski güzel sürücüleri bakıp indirin
Hocam zaten vade dolmalık bi olay çok saçma olur ısısını kontrol ediyorum problem yok her şey normal. Sürekli güncel driver kullanırdım bu zamana kadar. Bu olay oldu win10 son 3 önerileni kullandım aynı sorun oldu( son güncelleme bu ayın başında gelmiş o dahil) yani sorunsuz kullandığım sürücülerde de aynı sorunu yaşadım. Win 11 e geri döndüm yine eskiden kullandığım sürücüyü indirdim aynı siyah ekranı aldım. Ama bu sefer farklı olarak tekrar açtığımda -normalde hemen açardım moral bu sefer 1 saat sonra açtım- driver silinmemişti sanki siyah ekran almamış gibi devam ettim

Amd nin yine Güncell sürücülerinde bir patlaklık varmış benzer sorunlar şikayetler dolanıyor eski sürüme geçerseniz düzelir yüksek ihtimalle

Bende de rx6750xt var son sürücüyu kurduktan sonra böyle oldu ?

AMD kartların vadesi erken doluyor maalesef. DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp internetten (yani reddit'de filan araştırıp en stabil sürücü hangisiymiş) bul onu kur derdim ama zaten denemişsin, çözümü olmuyor maalesef kronik sorun bunlar hep.

AMD kartların vadesi erken doluyor maalesef. DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp internetten (yani reddit'de filan araştırıp en stabil sürücü hangisiymiş) bul onu kur derdim ama zaten denemişsin, çözümü olmuyor maalesef kronik sorun bunlar hep.
arkadaşım sen nasıl bir fanboysun?elimde 15 yıllık hd 5450 vardı sapa sağlam çalışıyordu şuan 6 yıllık rx 590 var elimde ve hala sorunsuz çalışıyor hiç driver hatası yaşamadım

Hala rx580 kullanan bir tanıdığım var ne anlatiyon kanka ?

nvidia alalımda eksik roplarla uğraşalım driverlarla uğraşalım dime:D

arkadaşım sen nasıl bir fanboysun?elimde 15 yıllık hd 5450 vardı sapa sağlam çalışıyordu şuan 6 yıllık rx 590 var elimde ve hala sorunsuz çalışıyor hiç driver hatası yaşamadım
Senin sorun yaşamaman geri kalan %88'lik sorun yaşayan kısımın sorun yaşamadığı anlamına gelmiyor sayın hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,609
Üyeler
174,401
Son üye
Melovboss
Geri