Çözüldü✓ RX6700 Siyah Ekran Hatası

Ekran kartının vadesi dolmuş. Yeni GPU almanın vakti gelmiş, üretici olarak da tercihinizi NVIDIA'dan yana kullanın.
Ekran kartının vadesi kullanıcıya, beklentilere ve kullanım senaryosuna göre değişir.

2 ay önce indirmişim ama çekindiğim için halen geçmedim. Driver problemleri artık nadir yaşanıyor fakat RX 500 serisinden dolayı bende alışkanlık oldu artık o.O2 Madem konusu açıldı herhangi bir problem yoksa bende geçeyim artık 25.3.1'e.
Alıntıyı görüntüle
taş gibi çalışıyor valla geçebilirsin :D

Son çıkan 25.5.1 sürücüsünü kullanıyorsan sorun yaşayan bir kaç kişi gördüm, 25.3.1 en stabil sürücü, ona dönmen en iyisi olur.
Hocm rx 6600 aldım en güncel driver ı yükledim ama yt den izlediğim test videolarıns göre düşük fps alıyorum driverlarım güncel tüm ayarları yaptım denebilir hemde fps drop yiyorum cs de ve fortnite da 300 fps alınırken ben 150 alıyorum üstünde bide fps drop yiyorum neden nasıl çözebilirim. Bazı yerlerdr gördüm kronik diye böyle bir şey söz olabilirmi?

Hocm rx 6600 aldım en güncel driver ı yükledim ama yt den izlediğim test videolarıns göre düşük fps alıyorum driverlarım güncel tüm ayarları yaptım denebilir hemde fps drop yiyorum cs de ve fortnite da 300 fps alınırken ben 150 alıyorum üstünde bide fps drop yiyorum neden nasıl çözebilirim. Bazı yerlerdr gördüm kronik diye böyle bir şey söz olabilirmi?
Hocam işlemci ram vs farkı var mıdır aynı mı her şey videodakiler ile

Fps cpu, ram vs. bir çok etkenden dolayı değişebilir. İstersen aktif saatlerde sistem parçalarını belirttiğin bir konu aç arkadaşlar yardımcı olsun. Burada kimse cevap vermez.

Sürücülerde şuan sorunlar var çoğu kişide bu durumu yaşamış gibide olur öyle beklemek lazım biraz

Teşekkürler hocam durduk yere format vs uğraştık oyunda ban yedik 😅. Neyse yeni ekran kartı masrafı çıkmasında bekleriz düzelmesini
İyiki çıkmadı😂 konuya bakan olmasa adam yeni kart aldırtacaktı sana 😂

Teşekkürler hocam durduk yere format vs uğraştık oyunda ban yedik 😅. Neyse yeni ekran kartı masrafı çıkmasında bekleriz düzelmesini
ya bekleyin ya da 25.3.1 geri dönün hocam :D önerim driverler çıktıktan sonra amd,nvidia ve intel farketmez 1 ay bekleyip öyle yeni drivere geçmek (intel sürekli güncellediği için o kadar beklemeye gerek olmaz tabi.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,097,586
Üyeler
174,585
Son üye
yusufcelik16
Geri