Ziraat kupası finaline gitmeye değer mi

Siteden bilet sakın alma. Forumlarda, sarı sitede falan araştır. Yüz yüze transfer gerçekleştir.
Bana bilet adlı bir site buldum en uyguna ordaydi ama emin olamadım hocam daha önceden sitelerden bilet aldım fakat bu siteden almamıştım karasız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanatiklik düzeyiyle alakalı bir durum. Ben olsam 3500 e o bileti almam. Maç muhtemelen güzel geçecektir. Gerisi senin fanatiklik düzeyinle alakalı hocam.
Bana bilet adlı siteden almayı düşünüyorum 3kya geliyor ama siteden pek emin olamadım

hocam hazır ayağını gelmişse alınır bence. fanatikliğinize bağlı. burda boş konuşanları çok takmayın. tribün ayrı bir zevktir. istanbudlaki maçlara bilet bulduğumca giderim ve hiç de pişman olmadım. gidin ve eğlenin hazır fırsat ayağınıza gelmişken. maç da iyi geçicek trabzon has11 çıkıcak çünkü lig maçında rotasyon yapmıştı. gs de aynı şekilde 11 çıkıcak ve okan ziraati ister hiç kazanamadı o kupayı daha. hırslı oynayacağız. şampiyonluk da gelmişken çift kupa ister.

hocam hazır ayağını gelmişse alınır bence. fanatikliğinize bağlı. burda boş konuşanları çok takmayın. tribün ayrı bir zevktir. istanbudlaki maçlara bilet bulduğumca giderim ve hiç de pişman olmadım. gidin ve eğlenin hazır fırsat ayağınıza gelmişken. maç da iyi geçicek trabzon has11 çıkıcak çünkü lig maçında rotasyon yapmıştı. gs de aynı şekilde 11 çıkıcak ve okan ziraati ister hiç kazanamadı o kupayı daha. hırslı oynayacağız. şampiyonluk da gelmişken çift kupa ister.
Okan a da yakışır çifte kupa. Allah cc yolunu açık etsin inşallah.

Arkadaşlar koyu bir Galatasaray taraftarıyım ve maç ayağıma kadar gelmiş ayrıca kupa finali fakat bileti passodan alamadım siteye girdiğim gibi çöktü ve sonrasında da biletler bitti bir sitede 3.5kya bilet buldum siz olsanız ne yapardınız
Giderdim maça

hıcte heyecanlı olmayacak gs 2 3 tıklatır ha bı mucıze olur ts alır okan belkı yıne staddan sıkayetcı felan olur bılemem ama 3.5k bu maca vermezdım bırde o stad cıkısı cok zor eve donus

Passoda Bulamadığım için mecbur böyle sitelerden alicam gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilet için yarını bekliyorum belki biraz bilet çıkar passodan yoksa dediğim gibi bana biletten alicam fanatiklik konusunda da ultraslan lise Gaziantep grubundayim fakat her maça gidemediğim için bilet alamadım uadan

Eğer dediğin gibi olmazsa ?

Güzel kardeşim şimdi senin düşüncene göre as kadrodakiler hariç diğer hiç bir oyuncunun oynama şansı yok takımda. Biz Morata'yı, Ahmet Kutucu'yu, Cuesta'yı falan boşa aldık. Metehan falan gereksiz bir oyuncu zaten. Berkan boşuna var, Frankowski falan...

yahu kupaya niye yedeklerle çıkılsın olm lig maçı pazar günü futbolcular kayseriye özel ne çalışabilir zaten arada 4 gün var iki maçta da as 11i çıkartır yener kasmayın la bu kadar

Ve maç ayağına kadar gelmiş kral git kaçırma bu fırsatı

yahu kupaya niye yedeklerle çıkılsın olm lig maçı pazar günü futbolcular kayseriye özel ne çalışabilir zaten arada 4 gün var iki maçta da as 11i çıkartır yener kasmayın la bu kadar

Ve maç ayağına kadar gelmiş kral git kaçırma bu fırsatı
Aldım hocam bileti 3 saat içinde hesabima geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,098
Üyeler
175,164
Son üye
Xanthuss
Geri