Amdlly_
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
en iyisini yapmışsın dünya gözüyle bi osimhen izlersin artıkAldım hocam bileti 3 saat içinde hesabima geldi
en iyisini yapmışsın dünya gözüyle bi osimhen izlersin artıkAldım hocam bileti 3 saat içinde hesabima geldi
kral yorumlarını okudum da boşver ne uğraşıyorsun futbol barbar oyunu zaten farklı alanlara yönelebilirsin benceGüzel kardeşim şimdi senin düşüncene göre as kadrodakiler hariç diğer hiç bir oyuncunun oynama şansı yok takımda. Biz Morata'yı, Ahmet Kutucu'yu, Cuesta'yı falan boşa aldık. Metehan falan gereksiz bir oyuncu zaten. Berkan boşuna var, Frankowski falan...
kral yorumlarını okudum da boşver ne uğraşıyorsun futbol barbar oyunu zaten farklı alanlara yönelebilirsin bence
Çarşamba akşamı kadrolar açıklandığında görüşmek üzere.
senin abarttığın olay şampiyonluk maçı olayı zaten 3 maç kalmış 1 puan alsa yetiyor son maç da evinde başakşehir yani her türlü şampiyon olacak zaten ister haftaya ister sonraki hafta illa evinde olacaksa da son haftaYeter 1 tane tutturmuşuz. Okan hoca gözünü karartmış anasını satayım. Ben olsam yedekle çıkardım abi. Ne gereği var yordu o kadar elemanları. 4 gün sonra tekrardan şampiyonluk maçına çıkacaklar. Bu Trabzonspor'u dediğim kadroyla da yenerdik zaten.