Ziraat kupası finaline gitmeye değer mi

Hocam bilet aldıysan h.o,normalde ts veya gs maçlarını izlemeyi pek sevmem ama final maçı olduğu için stattaki atmosfer güzel olur ve izlemeye deger diye düşünüyorum.

Güzel kardeşim şimdi senin düşüncene göre as kadrodakiler hariç diğer hiç bir oyuncunun oynama şansı yok takımda. Biz Morata'yı, Ahmet Kutucu'yu, Cuesta'yı falan boşa aldık. Metehan falan gereksiz bir oyuncu zaten. Berkan boşuna var, Frankowski falan...
kral yorumlarını okudum da boşver ne uğraşıyorsun futbol barbar oyunu zaten farklı alanlara yönelebilirsin bence

Çarşamba akşamı kadrolar açıklandığında görüşmek üzere.
IMG_6304.webp

Bahsettiğin günaysa doğru bildin yedekle çıktı :)

Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğin günaysa doğru bildin yedekle çıktı :)

Yeter 1 tane tutturmuşuz. Okan hoca gözünü karartmış anasını satayım. Ben olsam yedekle çıkardım abi. Ne gereği var yordu o kadar elemanları. 4 gün sonra tekrardan şampiyonluk maçına çıkacaklar. Bu Trabzonspor'u dediğim kadroyla da yenerdik zaten.

Yeter 1 tane tutturmuşuz. Okan hoca gözünü karartmış anasını satayım. Ben olsam yedekle çıkardım abi. Ne gereği var yordu o kadar elemanları. 4 gün sonra tekrardan şampiyonluk maçına çıkacaklar. Bu Trabzonspor'u dediğim kadroyla da yenerdik zaten.
senin abarttığın olay şampiyonluk maçı olayı zaten 3 maç kalmış 1 puan alsa yetiyor son maç da evinde başakşehir yani her türlü şampiyon olacak zaten ister haftaya ister sonraki hafta illa evinde olacaksa da son hafta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,548
Üyeler
175,065
Son üye
expact
Geri