Ticket' a gelen yanıta göre hareket edebiliriz.sms olayı için ticket açtım, cevap gelirse paylaşırım sizinle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kart bilgisi girmiyorsun, en fazla mail verip üyelik açıyorsun, sorun teşkil etmez.
Ticket' a gelen yanıta göre hareket edebiliriz.sms olayı için ticket açtım, cevap gelirse paylaşırım sizinle.
kart bilgisi girmiyorsun, en fazla mail verip üyelik açıyorsun, sorun teşkil etmez.
Bir alan adın varsa (google.com vs gibi) websiteni buraya kurup 7/24 aktif çalıştırmanı sağlayan ev gibi bir yer ekstra özellikler sunuyor koruma vstam olarak bu ne işe yarıyor bilmediğimden soruyorum
100 TL'ye .com vardı 1 yıllık
Buradaki ürün muhtemelen kullanacağınız websiteleri olacaktır umarım sadece reklam içindir ilk defa duydum adlarını
.com direkt 2.79 dolar turkticaret ilk alıma özeluzantısı nedir 100tl olanın ? com.tr var en ucuz 140tl
aldım hocam 145 tl ye yıllık.com direkt 2.79 dolar turkticaret ilk alıma özel
web site telefona kod gelmiyor bilginiz var mı.com direkt 2.79 dolar turkticaret ilk alıma özel
Maalesef bilmiyorum hocamweb site telefona kod gelmiyor bilginiz var mı
desteğe yazdım bakalım umarım kısa sürede dönerler de başlarım uğraşmaya. teşekkürler bilgi ve tavsiye içinMaalesef bilmiyorum hocam