1 Yıl Web Hosting Hizmeti, Tamamen Ücretsiz!

Doğrulama servisleri ngnix 400 bad request veriyor, scam değil ise tüm olay düzeltirler kısa sürede.

Merhaba gençler,

mail geldi, kodu gördüm denedim kart falan istemiyor direkt alabiliyorsunuz, kodu sizinle paylaşmak istedim, sanırım tek kullanımlık değil çünkü 2. denememe hata vermedi.

[td]
  • Aşağıdaki butona tıklayıp giriş yaptıktan sonra, Bulut Hosting bölümünden ilk plan olan “Standart” paketini seç.
  • Ödeme periyodu kısmını “yıllık” olarak ayarla.
  • Alan adını girdikten sonra, "Promosyon Kodu" alanına aşağıdaki kodu yaz:
  • İşte bu kadar! 1 yıl boyunca hiçbir ücret ödemeden hosting hizmetini kullanmaya başlayabilirsin.

[/td]
[td]
👉
İndirim Kodu: FREE1YEARHOST-2504

[/td]
[td]
Ama acele edin — bu özel teklif yalnızca 20 Mayıs'a kadar geçerli!
Şimdi hesabınıza giriş yapın ve birkaç tıklamayla hostinginizi aktif hale getirin:

[/td]​
sms gelmiyor

Değerli kullanıcı
SMS servisinde herhangi bir sorun bildirilmemiş olup, telefon numaranıza gönderilen mesajın doğruluğunun teyit edilmesi için konu teknik birime intikal ettirilmiştir. Teknik departmanın vakayı incelemesi sırasında sabırlı olmanız gerekiyor.
Sabrınız için teşekkür ederiz.

son cevapları bu şekilde

gmail üzerinden bağladım. domaini başka siteden 110'a çaktım şuan kurcalıyorum. 2025te 110 liraya en azından blog sitesi için güzel fiyat

Ben ücretsiz olarak hostun elime geçtiğini teyit ettikten sonra plan değiştir kısmından 23.74 TL'ye depolamayı 4 gb çıkardım. Hostun özelliklerini sms sorunu yaşamadınıza emin olduktan sonra alın. Ben hariç herkes yaşamış gibi.

Son düzenleme:
Dogrulama calismayinca ya parami iade edin ya sms i duzeltin dedim parami iade ettiler :)

arkadaşlar kontrol paneline giriyorum ama gerisini beceremedim yardımcı olacak var mı

Merhaba gençler,

mail geldi, kodu gördüm denedim kart falan istemiyor direkt alabiliyorsunuz, kodu sizinle paylaşmak istedim, sanırım tek kullanımlık değil çünkü 2. denememe hata vermedi.

[td]
  • Aşağıdaki butona tıklayıp giriş yaptıktan sonra, Bulut Hosting bölümünden ilk plan olan “Standart” paketini seç.
  • Ödeme periyodu kısmını “yıllık” olarak ayarla.
  • Alan adını girdikten sonra, "Promosyon Kodu" alanına aşağıdaki kodu yaz:
  • İşte bu kadar! 1 yıl boyunca hiçbir ücret ödemeden hosting hizmetini kullanmaya başlayabilirsin.

[/td]
[td]
👉
İndirim Kodu: FREE1YEARHOST-2504

[/td]
[td]
Ama acele edin — bu özel teklif yalnızca 20 Mayıs'a kadar geçerli!
Şimdi hesabınıza giriş yapın ve birkaç tıklamayla hostinginizi aktif hale getirin:

[/td]​
güncel kod varmı?

Geri