femomadnes
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Doğrulama servisleri ngnix 400 bad request veriyor, scam değil ise tüm olay düzeltirler kısa sürede.
aynısını yaşıyorumAlıntıyı görüntüle
zaten domain var diye alayım dedimde bölye bi hata verdi anlamadım.
Bu konu incelenecek ve sonuç size bildirilecektir.Doğrulama servisleri ngnix 400 bad request veriyor, scam değil ise tüm olay düzeltirler kısa sürede.
sms gelmiyorMerhaba gençler,
mail geldi, kodu gördüm denedim kart falan istemiyor direkt alabiliyorsunuz, kodu sizinle paylaşmak istedim, sanırım tek kullanımlık değil çünkü 2. denememe hata vermedi.
Main Panel
panel.mavihost.net
[td]
- Aşağıdaki butona tıklayıp giriş yaptıktan sonra, Bulut Hosting bölümünden ilk plan olan “Standart” paketini seç.
- Ödeme periyodu kısmını “yıllık” olarak ayarla.
- Alan adını girdikten sonra, "Promosyon Kodu" alanına aşağıdaki kodu yaz:
- İşte bu kadar! 1 yıl boyunca hiçbir ücret ödemeden hosting hizmetini kullanmaya başlayabilirsin.
[/td]
[td]
İndirim Kodu: FREE1YEARHOST-2504![]()
[/td]
[td]
Ama acele edin — bu özel teklif yalnızca 20 Mayıs'a kadar geçerli!
Şimdi hesabınıza giriş yapın ve birkaç tıklamayla hostinginizi aktif hale getirin:
[/td]
sms olayı bi bende sıkıntı olmadı sanırım çat diye geldi.Dogrulama calismayinca ya parami iade edin ya sms i duzeltin dedim parami iade ettiler![]()
güncel kod varmı?Merhaba gençler,
mail geldi, kodu gördüm denedim kart falan istemiyor direkt alabiliyorsunuz, kodu sizinle paylaşmak istedim, sanırım tek kullanımlık değil çünkü 2. denememe hata vermedi.
Main Panel
panel.mavihost.net
[td]
- Aşağıdaki butona tıklayıp giriş yaptıktan sonra, Bulut Hosting bölümünden ilk plan olan “Standart” paketini seç.
- Ödeme periyodu kısmını “yıllık” olarak ayarla.
- Alan adını girdikten sonra, "Promosyon Kodu" alanına aşağıdaki kodu yaz:
- İşte bu kadar! 1 yıl boyunca hiçbir ücret ödemeden hosting hizmetini kullanmaya başlayabilirsin.
[/td]
[td]
[/td]
[td]
Ama acele edin — bu özel teklif yalnızca 20 Mayıs'a kadar geçerli!
Şimdi hesabınıza giriş yapın ve birkaç tıklamayla hostinginizi aktif hale getirin:
[/td]
canlı desteğe yazın sms için çözüm arıyorlar olmazsa kimlik doğrulama istiyorlar.Dünden beri deniyorum ama SMS gelmiyor.![]()
kod tekrardan aktifkod varmı bu suresı dolmus