Sıvı sağutma ekran kartına nasıl takılıyor

Lxran

80+
Reaksiyon skoru
31
Öncelikle selamlar,benim şuaralar heveslendiğim şeylerden biri var Aorus 1080ti waterforce ektan kartını alıp sıvı soğutma takıp kullanmak fakat bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef nasıl takılıyor? Uyum sorunu varmı? İlla custom sıvı soğutmamı olmalı? Beni bilgilendirirseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler

neyy ekran kartına sıvı soğutmamı takcan?

sıvı soğutmanın radyatörünü egzos fan kısmına takabilirsin bence kasanda en mantıklı yer orası zaten kart kendinden sıvı soğutmalı custom sıvı soğutma ne alaka onu anlamadım
Takacağım yerden ziyade aldığım sıvı soğutmanın çok bie önemi varmı uyumlu olma gibi durumları varmı

Takacağım yerden ziyade aldığım sıvı soğutmanın çok bie önemi varmı uyumlu olma gibi durumları varmı
sıvı soğutma niye alıyorsun kart zaten kendinden sıvı soğutmalı değil mi

Öncelikle selamlar,benim şuaralar heveslendiğim şeylerden biri var Aorus 1080ti waterforce ektan kartını alıp sıvı soğutma takıp kullanmak fakat bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef nasıl takılıyor? Uyum sorunu varmı? İlla custom sıvı soğutmamı olmalı? Beni bilgilendirirseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler
Ekran kartı için bütçeniz nedir 1080 ti eskidi

Ekran kartı için bütçeniz nedir 1080 ti eskidi
Hocam ztn 3070ti li bir sistemim var onu satıp böyle bir hevesle yapmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutma niye alıyorsun kart zaten kendinden sıvı soğutmalı değil mi
Yok hocam bu kartın bir diyer versiyonu var o direk kart yanında soğutucu yok

Hocam ztn 3070ti li bir sistemim var onu satıp böyle bir hevesle yapmak istiyorum

Öyle bir şey yapacağına git 6900xt Sapphire toxic al hevesini çokca giderir.

Attan inip neden eşeğe binmek istiyorsun ki. Onun yerine güzel bir kasa al içini güzelleştir, 1080ti mı kalmış sene 2025

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,493
Üyeler
174,381
Son üye
rzcnklc
Geri