Aras Kargo Teslimat Yapıldı Gözüküyor Ama Yapılmadı

tywin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
Temu üzerinden almış olduğum ürünler bugün dağıtıma çıktı ve şu anda teslim edildi olarak görünüyor, ancak ne komşulara ne de bana herhangi bir kargo teslim edilmedi. Mahallemde pazar olduğu için böyle bir durum yaşanmış olabilir. Ne yapmalıyım?

Temu üzerinden almış olduğum ürünler bugün dağıtıma çıktı ve şu anda teslim edildi olarak görünüyor, ancak ne komşulara ne de bana herhangi bir kargo teslim edilmedi. Mahallemde pazar olduğu için böyle bir durum yaşanmış olabilir. Ne yapmalıyım?
merak ettim nerde yaşıyorsun? pazarcı almış olabilir

Gaziosmmanpaşa ama kargocu neden pazardaki adama teslim ediyor kargomu bu daha buyuk bir sorun bende

Teslimatın son günüdür sözleşmeye göre iade dönmesin diye teslim edildi girmiştir acente. Yarın öbür gün gelir. Yine de arayıp sormak lazım.

Hocam Aras Kargo klasik yöntemidir teslim edildi yazıp ertesi gün gelip bırakıyorlar kaç kere yaşadım bu durumu , herhalde o gün teslim etmiş gözüküp azar işitmemek için yapıyorlar bunu.
Sen yine de müşteri hizmetlerine yaz kafan rahatlasın.

Hocam Aras Kargo klasik yöntemidir teslim edildi yazıp ertesi gün gelip bırakıyorlar kaç kere yaşadım bu durumu , herhalde o gün teslim etmiş gözüküp azar işitmemek için yapıyorlar bunu.
Sen yine de müşteri hizmetlerine yaz kafan rahatlasın.
Müşteri hizmetlerine yazdığımda birsey olcagını sanmıyorum kusura bakmayın diyip geççekler saat 6yı geçtiği içinde arayamadım baska nereye şikayet edebilirim

Müşteri hizmetlerine yazdığımda birsey olcagını sanmıyorum kusura bakmayın diyip geççekler saat 6yı geçtiği içinde arayamadım baska nereye şikayet edebilirim
Demeyin öyle ben arayıp azarlıyordum işe yarıyordu bazen 1 saat sonra nasılsa aşağıda kargom beliriyordu :)

Geri