Y.aLp 80+ Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 216 Reaksiyon skoru 64 15 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar laptop aldım freedos windows 11 kuracagım ama bu ekran çıkıyor nasıl windows yükleme ekranına girebilirm Ekler 1000003047.webp 404.3 KB · Hit: 35
Arkadaşlar laptop aldım freedos windows 11 kuracagım ama bu ekran çıkıyor nasıl windows yükleme ekranına girebilirm
A Alyx 80+ Silver Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2,651 Reaksiyon skoru 1,179 15 Mayıs 2025 #2 Y.aLp yazmış: Arkadaşlar laptop aldım freedos windows 11 kuracagım ama bu ekran çıkıyor nasıl windows yükleme ekranına girebilirm Devamı için tıklayın... Uefi belleği taktıktan sonra mı böyle oluyor?
Y.aLp yazmış: Arkadaşlar laptop aldım freedos windows 11 kuracagım ama bu ekran çıkıyor nasıl windows yükleme ekranına girebilirm Devamı için tıklayın... Uefi belleği taktıktan sonra mı böyle oluyor?
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,566 Reaksiyon skoru 2,287 15 Mayıs 2025 #3 Boot ekranına gidemiyorsun galiba. Ebrar Bilgisayar | Laptop, Gaming Notebook, Monitör Almanın Adresi En yeni laptoplar, güçlü gaming notebooklar ve yüksek kaliteli monitörler için tek adres! Geniş ürün yelpazemiz ve uygun fiyatlarımızla ihtiyacınız olan teknoloji ürünlerini burada bulabilirsiniz. www.ebrarbilgisayar.com Burası yardımcı olabilir.
Boot ekranına gidemiyorsun galiba. Ebrar Bilgisayar | Laptop, Gaming Notebook, Monitör Almanın Adresi En yeni laptoplar, güçlü gaming notebooklar ve yüksek kaliteli monitörler için tek adres! Geniş ürün yelpazemiz ve uygun fiyatlarımızla ihtiyacınız olan teknoloji ürünlerini burada bulabilirsiniz. www.ebrarbilgisayar.com Burası yardımcı olabilir.