8000 TL Bütçeyle En Rahat Gaming Koltuk Tavsiyesi?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
8000
Arkadaşlar selam,
Sizden bilgisayar başında uzun süre vakit geçiren biri olarak kaliteli 2 gaming koltuğu tavsiyesi istiyorum. Bütçem 8000 TL civarında.
Özellikle koltuğun rahat ve ergonomik olması benim için çok önemli çünkü günün büyük kısmını PC başında geçiriyorum. Bel, sırt ve oturma konforu açısından iyi bir ürün arıyorum.

Boyum 178 cm, kilom 65 kg
Koltuğu hem oyun hem de çalışma için kullanacağım.
Kumaş mı deri mi daha mantıklı olur bilemiyorum ama terletmeyen, sağlam ve kolay temizlenebilir bir malzeme tercihim olur.
Oturma alanının süngeri çabuk ezilmeyen, uzun ömürlü bir model arıyorum. Varsa bu kriterlere uyan modelleri yazarsanız çok sevinirim.

Eğer dikkat etmem gereken başka detaylar veya önerdiğiniz modellerin artıları/eksileri varsa, onları da paylaşırsanız çok yardımcı olur.

Bu arada arkadaşlar, 2 adet gaming koltuğu almayı düşünüyorum. Eğer çift alımda daha uygun fiyatlı ya da kampanyalı bir model varsa, o da benim için avantaj olur.

En kaliteli ve bu bütçeye en uygun koltuğu arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum,

Son düzenleme:
xmax maximus. tek sıkıntısı kolların mekanizması gevşiyor sıkmak gerekiyor

Rampage KL-R99 X-Jammer 3D Ayarlı Gaming Oyuncu Koltuğu

Havit Gamenote GC927 RGB Oyuncu Koltuğu

Xdrive 15'Li Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Bu 3 üne bakabilirsiniz

Rampage KL-R99 X-Jammer 3D Ayarlı Gaming Oyuncu Koltuğu

Havit Gamenote GC927 RGB Oyuncu Koltuğu

Xdrive 15'Li Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Bu 3 üne bakabilirsiniz
hocam koltuklar kumaş olursa daha iyi olur ayrıca ramapge sorunlu bir marka değil mi fiyatıda uygun değil markasına göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorumlarda baktım çok kişi şikayet etmiş rampage koltuktan

Son düzenleme:
hocam koltuklar kumaş olursa daha iyi olur ayrıca ramapge sorunlu bir marka değil mi fiyatıda uygun değil markasına göre

yorumlarda baktım çok kişi şikayet etmiş rampage koltuktan

Attığım koltukların hepsi kumaş zaten. Rampage'i de millet böyle markalara yöneliyor diye attım, 1 klavye keyini bile almam onların. 🤣

Attığım koltukların hepsi kumaş zaten. Rampage'i de millet böyle markalara yöneliyor diye attım, 1 klavye keyini bile almam onları
açıklamada rahat kaliteli bir koltuk olsun yazdım ayrıca önermediğin ,kaliteli bulmadığın bir şeyi neden öneriyorsun ?

Ben de Xrancer tavsiye ederim ama kendi sitesinde indirim var fiyatları daha iyi arkadaşın attığı linkten.Burdan beğendiğini alabilirsin, güzel modeller var. https://www.xrancer.com/premio1?srsltid=AfmBOopdVVL38d_d8A_stH08mdx3no-78wJxWuT5cFNkt385bL9qGnVF

Ben de Xrancer tavsiye ederim ama kendi sitesinde indirim var fiyatları daha iyi arkadaşın attığı linkten.Burdan beğendiğini alabilirsin, güzel modeller var. https://www.xrancer.com/premio1?srsltid=AfmBOopdVVL38d_d8A_stH08mdx3no-78wJxWuT5cFNkt385bL9qGnVF
Şuna da bakabilirsiniz hocam https://www.xrancer.com/xrancer-ares-black-oyuncu-koltugu

Arkadaşlar selam,
Sizden bilgisayar başında uzun süre vakit geçiren biri olarak kaliteli 2 gaming koltuğu tavsiyesi istiyorum. Bütçem 8000 TL civarında.
Özellikle koltuğun rahat ve ergonomik olması benim için çok önemli çünkü günün büyük kısmını PC başında geçiriyorum. Bel, sırt ve oturma konforu açısından iyi bir ürün arıyorum.

Kumaş mı deri mi daha mantıklı olur bilemiyorum ama terletmeyen, sağlam ve kolay temizlenebilir bir malzeme tercihim olur.
Oturma alanının süngeri çabuk ezilmeyen, uzun ömürlü bir model arıyorum. Varsa bu kriterlere uyan modelleri yazarsanız çok sevinirim.

Eğer dikkat etmem gereken başka detaylar veya önerdiğiniz modellerin artıları/eksileri varsa, onları da paylaşırsanız çok yardımcı olur.

Bu arada arkadaşlar, 2 adet gaming koltuğu almayı düşünüyorum. Eğer çift alımda daha uygun fiyatlı ya da kampanyalı bir model varsa, o da benim için avantaj olur.

En kaliteli ve bu bütçeye en uygun koltuğu arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum,

Arkadaşlar selam,

Tavsiye ederim hocam.

xmax maximus. tek sıkıntısı kolların mekanizması gevşiyor sıkmak gerekiyor
Bilgi için teşekkürler hocam. Kolların zamanla gevşemesi biraz can sıkıcıymış açıkçası. Sıkınca tamamen çözülüyor mu, yoksa bir süre sonra tekrar gevşiyor mu? Uzun vadede başka bir sorun yaşadınız mı koltukla ilgili?

Geri