Kulanıyorum açıkçası bu fiyata daha fp ürün alınabilineceğini düşünmüyorum. Benim için kamera daha önemli oyun da oynuyorum ama o kadar kasmıyorum o konuda yorum yapamam ama şahsen çok memnunum. Kamerası bu fiyata bi telefon için gayet iyi.Merhaba s24 fe almak istiyorum oyun performansı kamera performansı günlük kullanım eksik bulduğunuz çok iyi bulduğunuz yanlarını kullanan kişilerden yazmasını istiyorum şimdiden vaktini ayıran herkese teşekkür ederim.
hocam 2. nesil olanimi kullaniyorsunuz? batarya performansi nasil 1 gunu cikariyormu yeterli olurmu yoksa onu almak yerine ayni fiyat bantlarinda olan a55 mi almak mantikli. normal gundelik kullanim icin degerlendirdigimizi varsayalimBen S21FE kullanıyorum, ben bile memnunum. S24FE daha da iyi bir telefon, kullananlar da memnun zaten. Bence tam olarak f/p telefonu.
hocam 2. nesil olanimi kullaniyorsunuz? batarya performansi nasil 1 gunu cikariyormu yeterli olurmu yoksa onu almak yerine ayni fiyat bantlarinda olan a55 mi almak mantikli. normal gundelik kullanim icin degerlendirdigimizi varsayalim
islemcisi ne sizinkininNormal kullanımda yeter. Ben sabahtan akşama kadar ya oyun oynuyorum ya da sosyal medyada takılıyorum. Şu anda %25 falan. Kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum nasıl bakılıyorsa ve önemliyse söylersen bakarım.
islemcisi ne sizinkinin
ilk nesil o zaman hocam yinede guzel ekran suresi alıyorsunuzExynos 2100
Isınma durumu şuan nasıl hocam sizde yaz geldi diye mi acaba telefon 35 derecenin altına düşmüyor pek a34 telefondan geçtim 5 derece daha yüksek genel olarak sıcaklık. Şebeke sorunu bendede var atm den para çekemedim şehrin göbeğinde 3g ye düştü geçen iadeye göndermek istemiyorum ama değişim yapabilirsem çok memnun olacağım.2 haftadır kullanıyorum, oyun ile işim olmadığı için o konu hakkında yorum yapamam, kamera performansı bu bütçedeki telefonlara kıyasla gayet iyi ve yeterli, 80/20 kullanım senaryosunda batarya wifi 6.5 saat civarı götürüyor, bluetooth aktif, mobil veri bu süreler 5.5 saat civarlarına düşüyor ama %80 sarj edip %20 altına inmeden tekrar sarj ediyorum cihazı, AMD ile ortak üretim Exynos 2400E işlemcisi cidden olmuş, herhangi bir ısınma, performans kaybı yaşamadım gündelik kullanımda, Tek sorun diyebileceğim konu cihazın şebeke anteninden dolayı sanırsam, telefon sinyal gücü biraz düşük, yada exynos işlemcisinden dolayı böyle bir senaryo ile karşılaştım, önceki cihazım ile 4 diş çeken yerde s24 fe ile cihaz 2 diş çekim gücü sunuyor ama herhangi bir şekilde şebeke 3G vs düşmüyor, garip bir durum.
oyun için bi şey diyemicem ama diğer ozellikleriçin günlük kullanıma gayet uygunMerhaba s24 fe almak istiyorum oyun performansı kamera performansı günlük kullanım eksik bulduğunuz çok iyi bulduğunuz yanlarını kullanan kişilerden yazmasını istiyorum şimdiden vaktini ayıran herkese teşekkür ederim.