S24 FE KULLANICILARI BURAYA

Isınma durumu şuan nasıl hocam sizde yaz geldi diye mi acaba telefon 35 derecenin altına düşmüyor pek a34 telefondan geçtim 5 derece daha yüksek genel olarak sıcaklık. Şebeke sorunu bendede var atm den para çekemedim şehrin göbeğinde 3g ye düştü geçen iadeye göndermek istemiyorum ama değişim yapabilirsem çok memnun olacağım.

Oneui 7 geldi güncelledim değişen pek bişey olmadı
şebeke olayı kötüymüş sebekesi düzgün olan S23 üzeri telefon var mı acaba

4700mah bataryasi var ben gunluk kullanimda 6 küsür saat ekran suresi aliyorum ama oyunlarda bu durum 4 saatlere dusuyor
Benim a34 un ki 5000mah bence fazla farkı yok gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu ekran süresine nerden bakiyoruz

Allah Allah şebeke sorunu bunda da denmiş. Benim poco x7 pro da da aynı sorun vardı ayarlardan tercihi 5G den LTE öncelikli yaptık çözüldü gibi (bidaha sorun fark etmedim). Bilmeyen arkadaşlar deneyebilir.

Allah Allah şebeke sorunu bunda da denmiş. Benim poco x7 pro da da aynı sorun vardı ayarlardan tercihi 5G den LTE öncelikli yaptık çözüldü gibi (bidaha sorun fark etmedim). Bilmeyen arkadaşlar deneyebilir.
s24fe kullaniyorum nasil sebeke sorunu varmis

Merhaba s24 fe almak istiyorum oyun performansı kamera performansı günlük kullanım eksik bulduğunuz çok iyi bulduğunuz yanlarını kullanan kişilerden yazmasını istiyorum şimdiden vaktini ayıran herkese teşekkür ederim.
oyun için exynos tercih etmeyin çoğu oyuna optimize değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,880
Üyeler
187,113
Son üye
pivograd
Geri