5700x3d QR kod okuttuğum da görmüyor bu sorun mu ?

Reaksiyon skoru
2
merhaba dün tray olarak 2 işlemci aldım bu işlemcileri QR kodu okuttuğumda net de 5700x çıkıyor ama 5700x3d çıkmıyor bulamıyor normal mi bu alırken pinlerini kontrol ettim ikisinin de eve geldiğimde toz tabakası macun kalıntısı gıibi bir şey fark ettim 5700x3d işlemcinin üstünde yok bana öyle gelmiştir diyeceğim ama bu seferde anakarta montajı yaparken kapagı kapattıgımızda kilitlediğimiz de işlemcinin üstünde azıcık metal sürtünme izi gibi iz var ne yapmalıyım bir sorun çıkarmı bilemedim sistemi kurmam 15 günümü alır işlemciyi o zaman test edebilirim iade için geç kalacağım bilgisayar bileşenlerin de en zor sahtesi yapılan parça işlemci umarım sahte işlemci çıkmaz daha önce macun sürülüp bios güncellemesi için mi kullanıldı geri iademi oldu işlemcide bir sorun varmı acaba kafam da deli sorular 15 gün sonra sürpriz olmaz umarım

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-05-17 saat 15.02.59_74db52a7.webp
    WhatsApp Görsel 2025-05-17 saat 15.02.59_74db52a7.webp
    510.3 KB · Hit: 37
Son düzenleme:
Dünyada cpu üzeri qr kodu okutan tek kişi
senin gibilerin bence forum da işi yok kontrol amaçlı okuttum QR kod neden koymuşlar bunu forumdan biraz uzaklaş bir araştır sizler forumda puan kasmak için böyle gereksiz yorumlar yaparsınız faydanız yok forum da gereksiz bir konu açsam bile Qr kodun önemi olmadığını adam gibi söylersin olur biter

senin gibilerin bence forum da işi yok kontrol amaçlı okuttum QR kod neden koymuşlar bunu forumdan biraz uzaklaş bir araştır sizler forumda puan kasmak için böyle gereksiz yorumlar yaparsınız faydanız yok forum da gereksiz bir konu açsam bile Qr kodun önemi olmadığını adam gibi söylersin olur biter
Hocam gereksiz çıkışmıssın bence Daha ilk defa gordum bende QR okutan Zaten uzerindeki uretim yilindan x3d olduğu belli gibi Test ihtimaliniz yoksa Bilgisayarciya gidip test ettirebilirsiniz 300-500 unuzu alir muhtemelen ama.

Hocam gereksiz çıkışmıssın bence Daha ilk defa gordum bende QR okutan Zaten uzerindeki uretim yilindan x3d olduğu belli gibi Test ihtimaliniz yoksa Bilgisayarciya gidip test ettirebilirsiniz 300-500 unuzu alir muhtemelen ama.
gereksiz çıkışmadım uslub önemli sorduk sadece önemsemelimiyim diye o şekilde cevap verilmesi doğru değil forum sayfası neden var önemli değil önemi yok diyebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet sanırım dediğiniz gibi yapacağım en sağlıklısı o gibi teşekkürler

Qr kod değil o tipinden belli ediyor zaten

tam amacını hatırlamıyorum ama fabrikada seri nosuna göre ayırmak için kullanılıyordu sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri