Öneri 1 veya 2 TB Kapasiteli M.2 SSD Tavsiyesi

EfoWars

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
Merhaba sistemimde m.2 slotu var ve 500 GB Yetmediği için minimum 1 TB kapasiteli kaliteli bir ssd arıyorum. Alacağım ürün itopya ya da gaming gen den olmalı. Kampanyadan yararlanacağım. Fiyatın ve okuma yazmanın çok uçmasına gerek yok, amacım kaliteli uzun ömürlü bir şey almak. İçindeki belleklere hakim birisi yardım ederse çok sevinirim. Alabileceğim ürünleri filtreleyip aşağıdali linklere bıraktım.

Gaming gen
İtopya

İtopya'da ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyası geçerli değil ama diğer kampanyalar geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD tier list için buraya bakabilirsin.
Teşekkür ederim. Gaming gende alabileceğim en kaliteli ssd bu mudur?

Hayır bundan daha kaliteli SSD'ler var. Ama uygun fiyatlı depolama amaçlı bir SSD istediğiniz için bunu attım.
Daha kaliteli de önerebilir misin? Ve mümkünse gaming genden. Dediğim gibi amacım uzun ömürlü olması.

Daha kaliteli de önerebilir misin? Ve mümkünse gaming genden. Dediğim gibi amacım uzun ömürlü olması.
Exceria Pro ömürlük bir SSD. Depolama yüksek olsun dersen Exceria Plus'a bakabilirsin.

Exceria Pro ömürlük bir SSD. Depolama yüksek olsun dersen Exceria Plus'a bakabilirsin.
Peki söz konusu 500 tl kapmanyasını kullanabilecek miyim? Eğer hayır ise gaming gende buna benzer bir ssd var mı?

GamingGen'de alınabilir model pek yok, İtopya'ya göre daha pahalı SSD'ler, 500TL geri ödeme kullanılsa bile Exceria Pro'nun geleceği fiyata gelecektir.

Sadece depolama amaçlı değil de ana disk yapabileceğim bir SSD önerebilir misiniz? 1TB olabilir, DRAM olanı mı makbuldür ?
Belirtmeyi unutmuşum, uygun fiyatlı olması önemli benim için. bu SSD işimi görür mü ?

Geri