13 var.iPhone'ları hala 5s-6s zamanlarındaki gibi mi sanıyorsunuz![]()
hediye nerede yazıyor hocam20 bin lira bandında en f/p cihaz bu dur değil mi , kulaklık hediyesi de varmış
sepete ekleyince çıkıyor , Realme Buds T100 veriyor 800 liralık bir kulaklıkhediye nerede yazıyor hocam
anladım teşekkürlersepete ekleyince çıkıyor , Realme Buds T100 veriyor 800 liralık bir kulaklık
denedımde bende çıkamdısepete ekleyince çıkıyor , Realme Buds T100 veriyor 800 liralık bir kulaklık
anladım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedımde bende çıkamdı
Güzel. 13'ün şarjı düz S21'den bile iyi dayanıyor düşün ki FE'nin bataryası daha az dayanmakta.13 var.
bende çıkmadı hocam öneli değil anneme bakıyordumda yarın sorar öyle netleştirrimAlıntıyı görüntüle
böyle çıkması gerekiyor aslında
siyah renkte oluyor beyazda olmuyor maalesefbende çıkmadı hocam öneli değil anneme bakıyordumda yarın sorar öyle netleştirrim
aşağı yukarı aynı batarya süresine sahipGüzel. 13'ün şarjı düz S21'den bile iyi dayanıyor düşün ki FE'nin bataryası daha az dayanmakta.
ekran olarak neyi kötü, genelde herkes ekranı iyi diyordu da ben de ekran da iyidir diye almıştımEkranı çok kötü kamerası idare eder 2023 te yurt dısı olanını almıstım 6 bine şarjı 9 10 saat. Gidiyor.