2k da mı kullanıyorsunuzzotac 3080 ekran kartım ryzen 5 5600 x ıslemcım var fakat valorantan cs 2 nfs heat gıbı oyunlarda ekran karıtnı %95 96 kulanıp 82 83 dercelere cıkıyo bi cozumu varmı bakımları yenı yapıldı
Geçiç olarak, Nvıdıa app den performans bölümüne gir Power limiti 80 yap.zotac 3080 ekran kartım ryzen 5 5600 x ıslemcım var fakat valorantan cs 2 nfs heat gıbı oyunlarda ekran karıtnı %95 96 kulanıp 82 83 dercelere cıkıyo bi cozumu varmı bakımları yenı yapıldı
monıtorum 2k karsılamıyo2k da mı kullanıyorsunuz
Ekran kartınız darboğaz yapıyor olabilir mi birde hangi zotac serisimonıtorum 2k karsılamıyo
ekran kartım işlemcıyle uyumlu dıye bılıyorumEkran kartınız darboğaz yapıyor olabilir mi birde hangi zotac serisi
Yanlış biliyor olabilirsiniz 4070s 3080 gücünde o bile darboğaz yapıyor 1080p de yüksek kullanım sebebi bu olabilirekran kartım işlemcıyle uyumlu dıye bılıyorum
ekran kartınız termal macun bakım zamanı gelmiş hocam 3080 kaç yıllık kart içindeki termal macun ömrünü doldurmuş temizlik yapın düzelir bu arada 2k da darbogaz yapmaz 5600 ilezotac 3080 ekran kartım ryzen 5 5600 x ıslemcım var fakat valorantan cs 2 nfs heat gıbı oyunlarda ekran karıtnı %95 96 kulanıp 82 83 dercelere cıkıyo bi cozumu varmı bakımları yenı yapıldı
2k dan bahsetmemiş yalnız kral hahaha atıyorsun yaekran kartınız termal macun bakım zamanı gelmiş hocam 3080 kaç yıllık kart içindeki termal macun ömrünü doldurmuş temizlik yapın düzelir bu arada 2k da darbogaz yapmaz 5600 ile
Kartın komple furmark değerlerini atında hocam görelim hotspot ve kart derecesi 10-20 arasındaysa 30xx serisinde bir sorun teşkil etmiyor bellek sıcaklığı 105 e kadar sorun yok hotspot ve sıcaklık farkı 20 üzeri ise bakım yapılabilir ama bu durumda bilen birine yaptırmak lazım bazen tam oturtamıyorlarzotac 3080 ekran kartım ryzen 5 5600 x ıslemcım var fakat valorantan cs 2 nfs heat gıbı oyunlarda ekran karıtnı %95 96 kulanıp 82 83 dercelere cıkıyo bi cozumu varmı bakımları yenı yapıldı
2k dlsr açsın2k dan bahsetmemiş yalnız kral hahaha atıyorsun ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kartın komple furmark değerlerini atında hocam görelim hotspot ve kart derecesi 10-20 arasındaysa 30xx serisinde bir sorun teşkil etmiyor bellek sıcaklığı 105 e kadar sorun yok hotspot ve sıcaklık farkı 20 üzeri ise bakım yapılabilir ama bu durumda bilen birine yaptırmak lazım bazen tam oturtamıyorlar
monıtorum 2k karsılamıyo
umarım latife yapıyorsundur 3080 in bu kadar bellek kullanımı normal değil2k dlsr açsın
dostum daha gecen ay macnunu bakımını yaptırdım ben 3 ayda bır bakım yaptırıyorumekran kartınız termal macun bakım zamanı gelmiş hocam 3080 kaç yıllık kart içindeki termal macun ömrünü doldurmuş temizlik yapın düzelir bu arada 2k da darbogaz yapmaz 5600 ile
hocam 3 ayda bir ekran kartı bakımını yaptırıyorsanız bence biraz da sorunu bulmuş olabiliriz işlem bittikten sonra zerre termal macunu alıp ekran kartı çipi üzerine sürüp kontrol yapıyorlar mı furmark testi var mıdostum daha gecen ay macnunu bakımını yaptırdım ben 3 ayda bır bakım yaptırıyorum