Ekran kartım bazen cok ısını 3080 zotac

hocam 3 ayda bir ekran kartı bakımını yaptırıyorsanız bence biraz da sorunu bulmuş olabiliriz işlem bittikten sonra zerre termal macunu alıp ekran kartı çipi üzerine sürüp kontrol yapıyorlar mı furmark testi var mı
soyle dıyım bilgisyarcım senelerdır aynı bakım yapılırken genelde hep onla bır olup macununu nereye suruldugunu ve testlerı yaparız furmark testi yapıyım

soyle dıyım bilgisyarcım senelerdır aynı bakım yapılırken genelde hep onla bır olup macununu nereye suruldugunu ve testlerı yaparız furmark testi yapıyım
hocam ekran kartına baksanıza tam bir oturma var mı diye

2k dan bahsetmemiş yalnız kral hahaha atıyorsun ya 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartın komple furmark değerlerini atında hocam görelim hotspot ve kart derecesi 10-20 arasındaysa 30xx serisinde bir sorun teşkil etmiyor bellek sıcaklığı 105 e kadar sorun yok hotspot ve sıcaklık farkı 20 üzeri ise bakım yapılabilir ama bu durumda bilen birine yaptırmak lazım bazen tam oturtamıyorlar
1747599823198.webp

daha 10 dk sında boyle ama pc oyun uzerıne ayarlı

hocam 21 dereceye yaklaşmış bu kart ve belleklerede bakarsak bu kart ya oturmamış bu kadar yüksek ve niye 1 fan %100 de dönüyor diğeri %64
hocam kendım otuturabılırmıyım bunu yoksa bılgısıyarcıyamı goterıyım

hocam 21 dereceye yaklaşmış bu kart ve belleklerede bakarsak bu kart ya oturmamış bu kadar yüksek ve niye 1 fan %100 de dönüyor diğeri %64
fan speedlerı kac olmalı

Ekran kartınız darboğaz yapıyor olabilir mi birde hangi zotac serisi
Darboğaz ne alaka sıcaklıkla darboğaz olursa daha az ısınır 5080 1080p kullanıyorum buz gibi çalışıyor yanlış bilgi vermeyin

hocam kendım otuturabılırmıyım bunu yoksa bılgısıyarcıyamı goterıyım

fan speedlerı kac olmalı
ikisininde ya birbirine yakın yada aynı seviyede dönmesi lazım bir taraf tam soğumuyor olabilir bilgisayarcıya gösterin hocam ama dediğim gibi kendi yaptığınız bakım fabrikasyon kadar kalın ve katı bir macunla olmaz bu yüzden fabrikasyon macun 5 sene dayanıyorsa sizin macun 2 sene dayanır boşuna 3 ayda bir bakım yaptırmayın

Darboğaz ne alaka sıcaklıkla darboğaz olursa daha az ısınır 5080 1080p kullanıyorum buz gibi çalışıyor yanlış bilgi vermeyin
hocam kullanım %95 %90 dedi onu o yüzden söyledim ki sıcaklığada bağlamadım konuyu

Alıntıyı görüntüle

suan nasıl sızce galıba ekran kartının uygulamasında oynamıs bırı
bu seviyede ise gayet normal hocam hotspot ve derece farkı 10 20 arası normaldir bellekler 105 dereceye kadar çıkar normal bunlar hotspot ve sıcaklık arasındaki fark 20 yi geçerse bakım yaptırırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,951
Üyeler
175,136
Son üye
Haydangelen
Geri