Maksimum 50.000TL lik Sistem Önerisi

veya

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 e bütçe tam yetiyor 5070 de 1.5k felan kalıyor
Sinerji yasağı kalkmış onu fark ettim.

Selamlar,

50.000 TL lik bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde 2k lık bir monitör ve parça olarak da 360mm lik arctic2 soğutucu var. Bu iki parça haricinde maksimum 50.000tl lik sistem önerileriniz varsa dinlemek isterim.

Teşekkürler.
AMD R5 7600X ASUS DUAL RTX 4070 PRİME A620M 1TB M.2 SSD 16GB RAM ROG STRIX XG27ACS uzun süre kullanırsın kral

güvenilir ama forum sahibiyle bir sıkıntı yaşamışlardı ondan dolayı yasaklı diye hatırlıyorum
Ekran karti ve rami ordan alicamda en ucuz orda akacede 7800xt bide ram orda o yuzden sordum bazıları garanti seyi kötü ilgileniyorlar demişte o yuzden sordum şimdi ordan almam mantıklımi alimmi yani

Ekran karti ve rami ordan alicamda en ucuz orda akacede 7800xt bide ram orda o yuzden sordum bazıları garanti seyi kötü ilgileniyorlar demişte o yuzden sordum şimdi ordan almam mantıklımi alimmi yani
donanım arşivi 3 saat önce video attı ve ordaki ramde sinerjinin ram i idi o yüzden herhalde yasak kalktı diye düşünüyorum. Adam öneriyor ben al ya da alma diyemem araştır ve sonuca sen ulaş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,350
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri