Sistemi yükseltmek mi, Sıfırdan toplamak mı?

Dostum R5 5600 aldı diyelim 3600TL'ye , ekran kartı olarak 4060 almak istese 14.000TL'de o tutuyor en az yaptı sana 17.600TL bu durumda o PSU'yu da değiştirmek lazım ona da ortalama 2000TL desen zaten 20 bin tl yapıyor.
Bu durumda elindekini satıp biriktirdiğini de üstüne koyarak daha yüksek ve üstelik ilerde güncellemeye müsait bir sistem kurabilir.
arkadaş sıkıntılı hocam tek bu konuda değil forumda attığı tüm mesajlar hatalı bilgilendirme yakında banlanır o kadar uyarı yemekten

hocam şimdi ne yapmamı önerirsiniz sizide yordum kusura bakmayın
hocam ileriye dönük yükseltmeye açık ve nvidia istiyorsanız attığımı alabilirsiniz iyzico ve parolapara kampanyalarını araştırın onlar sayesinde sistemin fiyatı sepette biraz daha düşebilir

hocam ileriye dönük yükseltmeye açık ve nvidia istiyorsanız attığımı alabilirsiniz iyzico ve parolapara kampanyalarını araştırın onlar sayesinde sistemin fiyatı sepette biraz daha düşebilir
peki bu sizin attığınız sistemde başlıkda işlemci tray yazıyor işlemci stock fan olmadan mı gelicek?

Dostum R5 5600 aldı diyelim 3600TL'ye , ekran kartı olarak 4060 almak istese 14.000TL'de o tutuyor en az yaptı sana 17.600TL bu durumda o PSU'yu da değiştirmek lazım ona da ortalama 2000TL desen zaten 20 bin tl yapıyor.
Bu durumda elindekini satıp biriktirdiğini de üstüne koyarak daha yüksek ve üstelik ilerde güncellemeye müsait bir sistem kurabilir.
İşlemcisini 1.5 a rahat satar 3 e de facebook gruplarında falan dolaşarak bulur. 1500 burdan

4060 zaten aham şaham bir kart değil. O yüzden psu değiştirmesine de gerek yok hakkımdaki sistem tr de tek bende olan psu ile 5 aydır hayatta.

4060 ın aham şaham bir kart olmadığı için sıfırına da 14 15 vermeye gerek yok git rog 3080 ti al o paraya.

kendi kartının piyasına baktım. 1500 e de o gider.

10k ya tertemiz yükseltme.

peki bu sizin attığınız sistemde başlıkda işlemci tray yazıyor işlemci stock fan olmadan mı gelicek?
evet zaten o işlemci stok fanla soğumaz 1000-1500tl lik bir soğutucu yeterli olur soğutucuyu bedavaya alabilirsiniz bu arada

İşlemcisini 1.5 a rahat satar 3 e de facebook gruplarında falan dolaşarak bulur. 1500 burdan

4060 zaten aham şaham bir kart değil. O yüzden psu değiştirmesine de gerek yok hakkımdaki sistem tr de tek bende olan psu ile 5 aydır hayatta.

4060 ın aham şaham bir kart olmadığı için sıfırına da 14 15 vermeye gerek yok git rog 3080 ti al o paraya.

kendi kartının piyasına baktım. 1500 e de o gider.

10k ya tertemiz yükseltme.
Sistem satmak uzun sürer diyorsunuz sonra arkadaşı facebook gruplarında dolaştırmaya mı gönderelim ? ne gerek var yahu adam biriktirmiş parasını sistem almak için adam gibi 2050 yılında güncel bir sistem almak varken neden gidip 3080ti bulmakla uğraşsın ? neden gidip facebooklarda işlemci satmak için uğraşsın.
PSU'değiştirmesini kartından dolayı söylemedim zaten güvenilir olmadığı için söyledim ayrıca sizin başınıza bir şey gelmedi diye sorun yok anlamında gelmiyor.
Teknoloji şans işi ama bile bile kötü olanı kullanmak lazım anlamına gelmez bu.

1747654346351.webp

Ayrıca Ekran kartı da kutusuz gönderilcekmiş montajlı şekilde mi gelicek? sorun yaşatır mı?

bu soğutucyu alabilirsiniz attığım konuyu okuyun neredeyse bedavaya gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ayrıca Ekran kartı da kutusuz gönderilcekmiş montajlı şekilde mi gelicek? sorun yaşatır mı?
hocam muhtemelen dış kutu yok iç kutu var montajsız gelir güvenlik sebebiyle

bu soğutucyu alabilirsiniz attığım konuyu okuyun neredeyse bedavaya gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam muhtemelen dış kutu yok iç kutu var montajsız gelir güvenlik sebebiyle
1747654649235.webp

bunu eklesem uyumlu mudur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler