uyumludurLGA 1700 pin anakart ile kullanacağım msi pro h610 İ3 12100F ile uyumlu mudur
zaten işlemci ısınmıyorki napsın o kadar buz gibi soğutucuyu yüksek para veripuyumlu yanlış hatırlamıyorsam bütçen çıkarsa thermalright assasin king-burst assasin önerimdir
uyumludur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten işlemci ısınmıyorki napsın o kadar buz gibi soğutucuyu yüksek para verip
X123 ün yanında gelen termal macunla kullanacağımuyumlu yanlış hatırlamıyorsam bütçen çıkarsa thermalright assasin king-burst assasin önerimdir
hız ayarı yapıyordum ben x123 fanaAlınır mı alınır güzel sogutuyor. Benim anakarttan mi bilmem de bende hız ayarı yok sabit maksimum hızda çalışıyor. Occt yük testinde 65lerde falandı ryzen 5 5600. Destekliyor diyenler vardı bulursam kutu uzerine bakarım.
idarelik kullanırsın o macunu öyle söyliyim çok cıvık düzgün macun alırsan fena olmazX123 ün yanında gelen termal macunla kullanacağım
Şimdilik idare edeceğim maalesef ekran kartı bile alamadan bütçe bittihız ayarı yapıyordum ben x123 fana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
idarelik kullanırsın o macunu öyle söyliyim çok cıvık düzgün macun alırsan fena olmaz
Ben yapamadım ya anakarttan muhtemelen. Önemli değil zaten işlemcim ısınan bir işlemci olduğundan zaten bu hızlara yakın olurhız ayarı yapıyordum ben x123 fana
git gaming genden benim imzamdaki fanı al beleşe geliyor galiba iyzico ve parolapara kampanyalarıyla hem içinden tf4 macun çıkıyor gayette güzelŞimdilik idare edeceğim maalesef ekran kartı bile alamadan bütçe bittisonrasında mx 4 geçerim
Çıkarıp takması çok zor AMD islemciye. Intel için nasıl bilmem de eğer aynıysa yerinde olsam macun alınca takarım. Çok uğraştım anakartı kıracağım diye.Şimdilik idare edeceğim maalesef ekran kartı bile alamadan bütçe bittisonrasında mx 4 geçerim
sabit 1500rpm demi çalışıyor?Ben yapamadım ya anakarttan muhtemelen. Önemli değil zaten işlemcim ısınan bir işlemci olduğundan zaten bu hızlara yakın olur![]()
onu alana kadar gaminggenden thermalright alsana çok ucuza geliyor konularda var nasıl yapıldığı onlara o konulara bakLGA 1700 pin anakart ile kullanacağım msi pro h610 İ3 12100F ile uyumlu mudur
intel bir nebze daha basit aynı soğutucuyu hem intel hemde amd anakarta montajladım intel daha uzun sürüyor sabitlemek için ama amd daha fazla güç istiyorÇıkarıp takması çok zor AMD islemciye. Intel için nasıl bilmem de eğer aynıysa yerinde olsam macun alınca takarım. Çok uğraştım anakartı kıracağım diye.