kanka parolapara 400wraıthden F1 Pro Max alcam ne kadara gelcek sadece yüzde on yokmuş wraıth de kaç tl iade gelcek bide tek seferde mesela burdan mouse ayrı olarak bide 1200 tl pad alsam ikisi kaça gelir
daha fazla iner diye hesaplamıştım ama teşekülerkanka parolapara 400
iyzico 500
yüzdelik 500( 2k üstü ise eğer)
1400tl iner
ilk alışverişe 400 de vardi ama verirlermi onu bilmiyorum 1800 gelirdaha fazla iner diye hesaplamıştım ama teşeküler
Conlife kodunu kullanırsanız ek bir indirim daha alırsınız wraith ödeme kısmında conlife kodunu kullanındaha fazla iner diye hesaplamıştım ama teşeküler
doğru bende bi 400 dağa vardı diyorm onu vermiyolarmıilk alışverişe 400 de vardi ama verirlermi onu bilmiyorum 1800 gelir
eyvalah knkConlife kodunu kullanırsanız ek bir indirim daha alırsınız wraith ödeme kısmında conlife kodunu kullanın
reis ben de şu an wraith'te sepet yaptım. izyco + parolapara ilk defa kullanacağım. ilk üyeye özel fırsatlar dahil indirimle ne kadara alabilirim? sepetim şu an ₺2.638,00ilk alışverişe 400 de vardi ama verirlermi onu bilmiyorum 1800 gelir
Hocam birde Conlife kodunu yazın ek bir indirim daha alırsınızreis ben de şu an wraith'te sepet yaptım. izyco + parolapara ilk defa kullanacağım. ilk üyeye özel fırsatlar dahil indirimle ne kadara alabilirim? sepetim şu an ₺2.638,00
Bana acil bi söyleyebilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. @shankar1
Ödeme kısmında indirim kodu kısmına yazıcaksınız conlifeHocam birde Conlife kodunu yazın ek bir indirim daha alırsınız
Onu yazdım zaten. O dahil 2638TL. iyzico ve parolapara ile kaça gelir diye merak ediyorum. Daha önce kullanmadım.Hocam birde Conlife kodunu yazın ek bir indirim daha alırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ödeme kısmında indirim kodu kısmına yazıcaksınız conlife
500 bayram + %25 ilk satın alma indirimi 660tl derken ortalama minimum 1200 lira indirim alırsınızOnu yazdım zaten. O dahil 2638TL. iyzico ve parolapara ile kaça gelir diye merak ediyorum. Daha önce kullanmadım.
Satın aldıktan sonra toplam ne kadara geldiğini söyler misiniz ?500 bayram + %25 ilk satın alma indirimi 660tl derken ortalama minimum 1200 lira indirim alırsınız
Tabii söylerim. Bir de parolapara mevzusu var. %50 de orası veriyormuş sanırım yeni müşteride ilk alışverişte.500 bayram + %25 ilk satın alma indirimi 660tl derken ortalama minimum 1200 lira indirim alırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satın aldıktan sonra toplam ne kadara geldiğini söyler misiniz ?
şimdi şöyle iyzico ile öderken parolpara kartınızı giriyorsunuz o kampanya öyle oluyor yani oda zor birazTabii söylerim. Bir de parolapara mevzusu var. %50 de orası veriyormuş sanırım yeni müşteride ilk alışverişte.
2638TL senin kodu verdikten sonraki fiyat. (Kod 56,97TL indirim yaptı.)Satın aldıktan sonra toplam ne kadara geldiğini söyler misiniz ?