Iyizico ve parolapara ile bu mouse kaça gelcek

EREN PC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
wraıthden F1 Pro Max alcam ne kadara gelcek sadece yüzde on yokmuş wraıth de kaç tl iade gelcek bide tek seferde mesela burdan mouse ayrı olarak bide 1200 tl pad alsam ikisi kaça gelir

wraıthden F1 Pro Max alcam ne kadara gelcek sadece yüzde on yokmuş wraıth de kaç tl iade gelcek bide tek seferde mesela burdan mouse ayrı olarak bide 1200 tl pad alsam ikisi kaça gelir
kanka parolapara 400

iyzico 500

yüzdelik 500( 2k üstü ise eğer)

1400tl iner

ilk alışverişe 400 de vardi ama verirlermi onu bilmiyorum 1800 gelir
reis ben de şu an wraith'te sepet yaptım. izyco + parolapara ilk defa kullanacağım. ilk üyeye özel fırsatlar dahil indirimle ne kadara alabilirim? sepetim şu an ₺2.638,00

Bana acil bi söyleyebilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. @shankar1

reis ben de şu an wraith'te sepet yaptım. izyco + parolapara ilk defa kullanacağım. ilk üyeye özel fırsatlar dahil indirimle ne kadara alabilirim? sepetim şu an ₺2.638,00

Bana acil bi söyleyebilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. @shankar1
Hocam birde Conlife kodunu yazın ek bir indirim daha alırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme kısmında indirim kodu kısmına yazıcaksınız conlife

Ödeme kısmında indirim kodu kısmına yazıcaksınız conlife
Onu yazdım zaten. O dahil 2638TL. iyzico ve parolapara ile kaça gelir diye merak ediyorum. Daha önce kullanmadım.

Onu yazdım zaten. O dahil 2638TL. iyzico ve parolapara ile kaça gelir diye merak ediyorum. Daha önce kullanmadım.
500 bayram + %25 ilk satın alma indirimi 660tl derken ortalama minimum 1200 lira indirim alırsınız

500 bayram + %25 ilk satın alma indirimi 660tl derken ortalama minimum 1200 lira indirim alırsınız
Satın aldıktan sonra toplam ne kadara geldiğini söyler misiniz ?

Tabii söylerim. Bir de parolapara mevzusu var. %50 de orası veriyormuş sanırım yeni müşteride ilk alışverişte.

2638TL senin kodu verdikten sonraki fiyat. (Kod 56,97TL indirim yaptı.)

Parolapara %50 cashback, 400TL'ye kadarmış oradan 400 indirim.
İyzico ilk alışveriş 500
İyzico %25 bayram alışveriş indirimi. Üst limit 500TL imiş. Oradan da 500 TL indirim.

Yani 2638TL'den 1238TL'ye gelmiş oldu.
Sepet bu şekilde:

1747674247590.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya