Arkadaş Cherry MX istemiş dostum membran nedir?buda razer ama membran hocam yukariya link attim calismadi onun linki bu
Arkadaş Cherry MX istemiş dostum membran nedir?buda razer ama membran hocam yukariya link attim calismadi onun linki bu
k68 daha iyi olur sizin icin o zaman benimde hosuma gitti
Hocam peki XPG Summoner RGB nasıldır?Attığım bu bütçede en iyi seçeneklerden biri.
Cherry MX switchler pek ucuz değil.![]()
k68 de attım oraya dostum gormediysen benim hatam neArkadaş Cherry MX istemiş dostum membran nedir?
Dostum gördüm sen membran klavye attın o yüzden dedimk68 de attım oraya dostum gormediysen benim hatam ne
1 Ağustosta 599₺ olan bir klavye dolar kurunun artması ile nasıl 850₺ olmuş olabilir?Hocam peki XPG Summoner RGB nasıldır?
Hocam solda makro tuşları mevcut ve hiç sevmem...Buna da bakabilirsin, ucuz ve güzel.Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW768-tr ITOPYA'da.www.itopya.com
Üstelik Brown Switch Red gibi sessiz Blue gibi hissiyatlı.
Kaihl switch razerın eski switch üreticisi.
Bu da kalitelidir, üzmez.
Alışırsın, olması da artı aslında.Hocam solda makro tuşları mevcut ve hiç sevmem...
Hocam herhangi bir programı mevcut mu?Hocam numpad ile işiniz var ise K68 yok ise Alloy FPS Pro almanızı tavsiye ederim Logitech G512 olabilir ama çift tıklama diye problemi olanlar varmış diye biliyorum bende Alloy FPS Pro kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim
Hocam sevmiyorum ve çok geniş oluyor bu klavyeler.Alışırsın, olması da artı aslında.
Bu fiyata gayet güzel klavye.
Hocam iyi hoşta sanırım Green Switch varRazer Blackwidow öneririm.