Berat123
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,586
Çok sıkıntı olmaz aslında ama biraz sesli.Sesmi istemiyorsunuz.Hocam iyi hoşta sanırım Green Switch var
Çok sıkıntı olmaz aslında ama biraz sesli.Sesmi istemiyorsunuz.Hocam iyi hoşta sanırım Green Switch var
Hocam çok aşırı sesli bir klavye istemiyorum.Çok sıkıntı olmaz aslında ama biraz sesli.Sesmi istemiyorsunuz.
750 tl idi ben aldığımda.Hocam çok aşırı sesli bir klavye istemiyorum.
Ayrıca Blackwidow en az 800₺
Sanırım Corsair alacağım.K68 Kırmızı Ledli Versiyonu alabilirsiniz. Corsair kalitesi, cherrry mx red.
Corsair Ch-9102020-Tr K68 Kırmızı Led Cherry Mx Kırmızı Turkce Mekanik Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair Ch-9102020-Tr K68 Kırmızı Led Cherry Mx Kırmızı Turkce Mekanik Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Söylediğin klavyenin red switch modelini bulamadım ama blue modeline baktım. Multimedya tuşları yok. Bence çok önemli alt tab yapmadan şarkıyı durdurmak falan çok büyük nimet. Ayrıca bilek desteği de yok gibi görünüyor.Sanırım Corsair alacağım.
Fakat HyperX Alloy FPS Pro da iyi...
Karar veremedim?
Corsair K68 RGB kullanıyorum. Basim hissi harika zaten Cherry MX kalitesi. Gayet sessiz kulaklıkla hiç duyulmuyor. Malzemesi de sağlam baya bence alın. Bilek desteği çıkıyor bu arada.Sanırım Corsair alacağım.
Fakat HyperX Alloy FPS Pro da iyi...
Karar veremedim?
Hocam bunu çok beğendim.Hocam XPG'nin Cherry MX switchli Summoner RGB klavyesini tavsiye ederim.
Şuan İtopya'da indirimde.
Tek eksisi Blue switch olması denebilir.
Bunun dışında gerçekten çok güzel.
Corsair'den farkları RGB olması ve deri manyetik bilek desteğine sahip olması.Hocam bunu çok beğendim.
Fakat Corsair'den farkı nedir?
Yorumlarda programının olmadığını söyleyen bir arkadaş vardı
Aynen buda güzelmiş.Corsair'den farkları RGB olması ve deri manyetik bilek desteğine sahip olması.
Tasarım olarak da çok daha güzel bence.
Yazılım desteği de var buradan indirebilirsiniz;
![]()
O zaman XPG daha avantajlı gibi.Corsair'den farkları RGB olması ve deri manyetik bilek desteğine sahip olması.
![]()
Acaba İtopya harici başka bir site var mı hocam?Corsair'den farkları RGB olması ve deri manyetik bilek desteğine sahip olması.
![]()