Yardım Arkadaşa Acil Laptop Önerisi

MccuddeN

80+
Reaksiyon skoru
90
Bütçe
19000
Arkadaşa günlük kullanım için laptop bakıyoruz. Oyun felan oynamıcak. Biraz kendim araştırdım gözüme çarpan bu model oldu. Sizce nasıl alınır mı sizin tavsiyeleriniz varsa lütfen link atın. 18 binden fazla veremiyoruz taksit avantajı olan yerleeden alıcaz. Çoğunluk exel kullanılcak arada dizi film.

Ekler

• 1000045400.webp
    1000045400.webp
    39.4 KB · Hit: 27
Aga arkadaşın üni okuyor mu veya arkadaş çevresi var mı hiç lol girer mi veya cs atar mı? Bunları ben bilmiyorum fakat %90 pişman olacak aldığına harici gpu olmayan laptop aldırma (eğer yakın arkadaşınsa) ve ram lere özellikle bak entegre ise parasına yazık olur ben olsam 2.el gmaing laptop alırdım veya uyguna düşürürsem macbook bakardım

Arkadaşa günlük kullanım için laptop bakıyoruz. Oyun felan oynamıcak. Biraz kendim araştırdım gözüme çarpan bu model oldu. Sizce nasıl alınır mı sizin tavsiyeleriniz varsa lütfen link atın. 18 binden fazla veremiyoruz taksit avantajı olan yerleeden alıcaz. Çoğunluk exel kullanılcak arada dizi film.
Aga arkadaşın üni okuyor mu veya arkadaş çevresi var mı hiç lol girer mi veya cs atar mı? Bunları ben bilmiyorum fakat %90 pişman olacak aldığına harici gpu olmayan laptop aldırma (eğer yakın arkadaşınsa) ve ram lere özellikle bak entegre ise parasına yazık olur ben olsam 2.el gmaing laptop alırdım veya uyguna düşürürsem macbook bakardım
bu fiyat bandında 2. el ekran kartı bir şey gerçekten çok daha mantıklı.

2.el i5 monster abra serisine bakabilirsin.

i5 veya r5 modellerde 12 - 14 bandında çok güzel cihazlar bulabilirsin. bi kaç örnek iletiyorum. (üçüncüsü r7 ve f/p duruyor)

ilettiğin bantta ise i7 veya r7 modellere çıkabilabilirsin.

şuraya da bak güzel bi fırsat çıkar.

Excel tabloları ağırlık takılacaksa cihazda ekranın çözünürlüğü çok önemli. Çünkü ne kadar yükseklikte çözünürlük sunuyorsa o kadar fazla tabloyu aynı anda görebilir. Sıradan 1920x1080 yetmiyor. https://www.ciceksepeti.com/lenovo-...asinabilir-bilgisayar-83k2001utr-kcm67268914? bunun ekranı 1920x1200 piksel ve 16 inç yükseklik olarak daha fazla alana sahip. Excel de daha rahat eder. https://psref.lenovo.com/syspool/Sy...lim_3_16IRH10/IdeaPad_Slim_3_16IRH10_Spec.pdf buradan bu serinin teknik özelliklerine bakılabilir. Mesela sadece adaptör ile değil type-c üstünden de şarj olabiliyor. Atıyorum ofise eve sık sık götürüyorsa yanına telefonu tableti içinde birtane gan 65 watt type-c şarj aleti alır 1 adet şarj aletiyle işini çözer öbür türlü yanında notebook'un şarj cihazını gezdirmesine gerek kalmaz. Casper değilde biraz daha düzgün markalara bakın derim. Hani illa bu lenovo da şart değil yani garip garip etiket markaları bunlar. Bios update'i zaten vermiyorlar. Birton iş, etiket malı en nihayetinde çinli üreticisi ne olduğu belli olmayan cihazlar bunlar. Bir windows 11 update'i gelir ofiste iş yaparken cihaz kitlenir res atmaz bozulur kalır vs. sakın böyle bu tür casper gibi markalara pek bulaşmayın derim.

Geri