Babam, pc oynamama karışıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
13
18 oldum yazın işe girmeyi düşünüyorum, üniversite hayalim yok, gireceğim iş güvenlik az gün çalışıp 50 küsürden fazla alıcam yeni başlamama rağmen, babam üniye gitmeyeceğimi duyunca işe girdikten sonra bilgisayar oynayamazsın diyor, pc yi sadece oyun aracı olarak görüyor kendisi ve ikiside güvenlik olmama karşı, git bi fabrikaya gir diyorlar buda bana mantıksız geliyor, biraz kem küm edince sesini yükseltiyor, sizce ne yapmam gerek?

Kardom babanın elinde silah mı var? Veya ifşalarını falan yaymakla mı tehdit ediyor? Seni onlar ile yaşamak zorunda bırakan o sürükleyici durum ne veya tehdit?

18 oldum yazın işe girmeyi düşünüyorum, üniversite hayalim yok, gireceğim iş güvenlik az gün çalışıp 50 küsürden fazla alıcam yeni başlamama rağmen, babam üniye gitmeyeceğimi duyunca işe girdikten sonra bilgisayar oynayamazsın diyor, pc yi sadece oyun aracı olarak görüyor kendisi ve ikiside güvenlik olmama karşı, git bi fabrikaya gir diyorlar buda bana mantıksız geliyor, biraz kem küm edince sesini yükseltiyor, sizce ne yapmam gerek?
kariyer olarak fabrika daha iyi geçirdiğin hergün usta ustabaşı formen gibi mevkilerde iyi hayat kurarsın güvenlikte ölene kadar aynı maaş terfisi yok ki haklı zaten dönemsel yapılcak iş seninki para biriktir sonra kariyerli bi yer seç

7 senesini fabrikada geçirmiş biri olarak söylüyorum, ömrümü fabrikalarda geçireceğime güvenlik olurdum daha iyi. He bu arada fabrikada da işçi değildim depo sorumlusuydum. Ona rağmen. Bu arada alacağın para, çalışacağın yere göre değişir. Kimse sana "Bize gel de 50K verelim" demez, yapacağın şey alt tarafı boş boş durmak.

kariyer olarak fabrika daha iyi geçirdiğin hergün usta ustabaşı formen gibi mevkilerde iyi hayat kurarsın güvenlikte ölene kadar aynı maaş terfisi yok ki haklı zaten dönemsel yapılcak iş seninki para biriktir sonra kariyerli bi yer seç

Hocam fabrikada çalışmadın belli ki. :) Eğer işinde uzun süre çalışmadıysan, ki arkadaşımız 18 yaşında. Usta başı gibi bir rütbeye erişebilmesi için aynı fabrikada 10 sene falan çalışması lazım, ki çalışacağı fabrika uluslararası bir fabrika olursa o da. Güvenlikte de eğer hastane gibi bir yere kapağı atarsa, yükselme imkanı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardom babanın elinde silah mı var? Veya ifşalarını falan yaymakla mı tehdit ediyor? Seni onlar ile yaşamak zorunda bırakan o sürükleyici durum ne veya tehdit?

Kira?

zaten ömürlük yapmayı düşünmüyorum para biriktirip farklı alanlara yönelicem sadece 18 yaşımda fazla kazanacağım için güvenliği tercih ediyorum

asla fabrikaya girme. fabrikalar insanları sömürmekten başka bir şey yapmıyor.

zaten ömürlük yapmayı düşünmüyorum para biriktirip farklı alanlara yönelicem sadece 18 yaşımda fazla kazanacağım için güvenliği tercih ediyorum
mantıklı tercih hocam.

hocam konudan alakasız guvenlık nasıl 50k alıyo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,934
Üyeler
174,465
Son üye