Ana Konu AMD RX 9060 XT Ekran Kartı Tanıtıldı!

sahibinden param güvendede karta taksit yapıyor diye biliyorum bir bakın hocam belki sizide 9070 sahibi yaparız :D
hocam max bütçem 20k falan param güvende taksitte öyle bi fark koyuyorki o hiç bana gelmez ama 9070 sahibi olmak isterdim :D bana peşin fiyatına taksit seçeneği olan max 20k civarı bir şey lazım

Fiyatı denildiği gibi satışa çıkarsa çok iyi hocam
lansman fiyatı için on numara fiyat ona katılıyorum şöyle 14 15k ya düşürenler bayram eder ama 20k ya çıkacak sonra tr fiyatlandırması yüzünden

20k altında çıkarsa 9060 çünkü pcie 5 artık önemli ama saf kas olarak bakarsak 7700xt yerine Saphire RX 7800 XT Pulse düşünülebilir. kullanım amacına ve oynanacak oyunlara göre 5060 Ti da olabilir. Genel olarak kullanım amacına göre, Pcie 5.0 diyorsan 9060 XT veya 5060 Ti ama eğer F/P ve istediğim Pcie 4.0 da yeter bana diyorsan 7700 XT de yeterli olur.

Bu arada anakartın Pcie 5.0 destekliyor mu? Ekran kartı alırken bu ana unsur değil tabi ama alacağın cihaz ne olursa olsun tam kapasite kullanmakla alakalı...
hiç bakmadım hocam anakartım msi h 610m bomber
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lansman fiyatı için on numara fiyat ona katılıyorum şöyle 14 15k ya düşürenler bayram eder ama 20k ya çıkacak sonra tr fiyatlandırması yüzünden
lansman fiyatları olan kartlar nerden satılıyor onları taksitle alabilirmiyim? pek bilmiyorum bu durumları beni mazur görün :)

hiç bakmadım hocam anakartım msi h 610m bomber
bu pcie muhabbeti 5080 de 3.0 da bile 1.2fps felan kaybettiriyor fark etmiyor yani 5 4 pcie 1.0 a bile takabilirsin

bu pcie muhabbeti 5080 de 3.0 da bile 1.2fps felan kaybettiriyor fark etmiyor yani 5 4 pcie 1.0 a bile takabilirsin
ha o zaman çokta dert değilmiş teşekkürler hocam

hocam max bütçem 20k falan param güvende taksitte öyle bi fark koyuyorki o hiç bana gelmez ama 9070 sahibi olmak isterdim :D bana peşin fiyatına taksit seçeneği olan max 20k civarı bir şey lazım
5060ti 16gb 7800xt 5070 altı kart almayın sadece böyle söyleyim 9060xt 16gb da değerlendirilir lansman fiyatından

5060ti 16gb 7800xt 5070 altı kart almayın sadece böyle söyleyim 9060xt 16gb da değerlendirilir lansman fiyatından
birde şöyle bir korkum var hocam şimdi 9060xt daha yeni çıkacak ben alırsam ilk kullanıcılarından olacam sorun ya da sıkıntı olunca çözümüde belli olmaz pek çözümünü bizler bulacaz falan filan derken uğraştırmasını istemiyorum

oyun açısından doğrudur çok fark etmeyebilir fakat kullanım amacına göre diye belirtmiştim. sadece fps oyunu diyorsan 7700 xt yeterli hocam. hikaye vb oyun diyorsanda 5060ti yapıştır gitsin...
birde şöyle bir korkum var hocam şimdi 9060xt daha yeni çıkacak ben alırsam ilk kullanıcılarından olacam sorun ya da sıkıntı olunca çözümüde belli olmaz pek çözümünü bizler bulacaz falan filan derken uğraştırmasını istemiyorum

@yassoaga ortaya karışık ya bi gün fps oynarım bi gün simulasyon başka zamanda hikayeli oyun oynarım

Geri