Şimdi iyzico sitesinde de gördüm. Uygulamada hala yok. Eskiden kayıt olmuştum deyip ezbere alışveriş yapmayın. Uygulamadan tekrar katıl demekte fayda varGamingGenTR kendi sitesinden kaldırmıştı tekrardan eklemiş.
Şimdi iyzico sitesinde de gördüm. Uygulamada hala yok. Eskiden kayıt olmuştum deyip ezbere alışveriş yapmayın. Uygulamadan tekrar katıl demekte fayda varGamingGenTR kendi sitesinden kaldırmıştı tekrardan eklemiş.
Yardımcı olacak biri yok mu ?Şimdi ben annem babam ablam kendim arkadaşlarım adına ayrı ayrı hesap açsam hepsinde ayrı ayrı kullanabiliyor muyum ?
Ayrıca kart çıkarmak vs. lazım mı?
Bir de gelen iade parayı çekebiliyor muyum ?
İyzico ve parolapara dan herkese ayrı ayrı hesap aç.Her hesaptan da ayrı ayrı kampanyalara katıl.Ödeme kısmında iyzico ile ödemeyi seç parolapara sanal kartını oraya yaz öde.Parolapara hemen çekilebiliyor ama iyzico bi tık uğraştırıyor.Yardımcı olacak biri yok mu ?
Link
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınacak ürün linkleri atın arkadaşlar
Karta gelmesi ne kadar sürüyor tüm iadelerinİyzico ve parolapara dan herkese ayrı ayrı hesap aç.Her hesaptan da ayrı ayrı kampanyalara katıl.Ödeme kısmında iyzico ile ödemeyi seç parolapara sanal kartını oraya yaz öde.Parolapara hemen çekilebiliyor ama iyzico bi tık uğraştırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
WD 1TB BLUE SN5000 NVMe Gen4 M.2 SSD 5150MB Okuma / 4900MB Yazma | ITOPYA
WD 1TB BLUE SN5000 NVMe Gen4 M.2 SSD 5150MB Okuma / 4900MB Yazma En iyi fiyat seçenekleri ile WDS100T4B0E ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sefer de %10 u aktif edip %25 i falan iptal etmiş olmasınlar bu kampanyalar hiç güven vermiyorŞimdi iyzico sitesinde de gördüm. Uygulamada hala yok. Eskiden kayıt olmuştum deyip ezbere alışveriş yapmayın. Uygulamadan tekrar katıl demekte fayda var
Eski banner o yeni bişey yokGamingGenTR kendi sitesinden kaldırmıştı tekrardan eklemiş.
Gaminggen in kendi indirimini bilmiyorum ama itopyada da %10 indirim var iyzico da.Para iadesi ise ürünü aldığın an hesaplara geçiyor.Karta gelmesi ne kadar sürüyor tüm iadelerin
Bir de gaminggentr'deki 1000tl dışında hepsi diğer yerlerde geçerli mi değilse nerelerde geçerli ?
Bitti o kampanyaGaming.gen.tr %10 kampanyasında iyzico uygulamasından keşfet kısmından katılmaları gerekmekte diyor ama öyle bir kısım yok bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
laptop.com.tr de hiçbişey yokArkadaşlar, gaming.gen.tr bitti diye üzülmeyin. Laptop.com.tr var, orayı pek kimse bilmediğinden kampanya hâlâ devam ediyor. Bilginize.
2.399 TL’lik mouse aldım, 1.239 TL iyzico’dan geldi, 401 TL de Parolapara’dan. Benim cebimden çıkan toplamda 759 TL oldu.
Daha uygun bir şey alıp cebinizden daha az çıkmasını sağlayabilirsiniz.
wraith Sense pro IEM KulaklıkHayırlı olsun, Hangi kulaklığı aldınız hocam?