Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Yardımcı olacak biri yok mu ?
İyzico ve parolapara dan herkese ayrı ayrı hesap aç.Her hesaptan da ayrı ayrı kampanyalara katıl.Ödeme kısmında iyzico ile ödemeyi seç parolapara sanal kartını oraya yaz öde.Parolapara hemen çekilebiliyor ama iyzico bi tık uğraştırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link

Alınacak ürün linkleri atın arkadaşlar

İyzico ve parolapara dan herkese ayrı ayrı hesap aç.Her hesaptan da ayrı ayrı kampanyalara katıl.Ödeme kısmında iyzico ile ödemeyi seç parolapara sanal kartını oraya yaz öde.Parolapara hemen çekilebiliyor ama iyzico bi tık uğraştırıyor.

Karta gelmesi ne kadar sürüyor tüm iadelerin
Bir de gaminggentr'deki 1000tl dışında hepsi diğer yerlerde geçerli mi değilse nerelerde geçerli ?

Ben kampanyaların nasıl kullanıldığını biliyorum alabileceğim şeyler nelerdir sıfırdan sistem topluyorum da baya uygun fiyata düşen ssd olur kasa olur psu olur ram olur var mı?

Şimdi iyzico sitesinde de gördüm. Uygulamada hala yok. Eskiden kayıt olmuştum deyip ezbere alışveriş yapmayın. Uygulamadan tekrar katıl demekte fayda var
Bu sefer de %10 u aktif edip %25 i falan iptal etmiş olmasınlar bu kampanyalar hiç güven vermiyor :D

Gaming.gen.tr %10 kampanyasında iyzico uygulamasından keşfet kısmından katılmaları gerekmekte diyor ama öyle bir kısım yok bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-21 152155.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-21 152155.webp
    8.3 KB · Hit: 35
Karta gelmesi ne kadar sürüyor tüm iadelerin
Bir de gaminggentr'deki 1000tl dışında hepsi diğer yerlerde geçerli mi değilse nerelerde geçerli ?
Gaminggen in kendi indirimini bilmiyorum ama itopyada da %10 indirim var iyzico da.Para iadesi ise ürünü aldığın an hesaplara geçiyor.

Arkadaşlar, gaming.gen.tr bitti diye üzülmeyin. Laptop.com.tr var, orayı pek kimse bilmediğinden kampanya hâlâ devam ediyor. Bilginize.

2.399 TL’lik mouse aldım, 1.239 TL iyzico’dan geldi, 401 TL de Parolapara’dan. Benim cebimden çıkan toplamda 759 TL oldu.

Daha uygun bir şey alıp cebinizden daha az çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Arkadaşlar, gaming.gen.tr bitti diye üzülmeyin. Laptop.com.tr var, orayı pek kimse bilmediğinden kampanya hâlâ devam ediyor. Bilginize.

2.399 TL’lik mouse aldım, 1.239 TL iyzico’dan geldi, 401 TL de Parolapara’dan. Benim cebimden çıkan toplamda 759 TL oldu.

Daha uygun bir şey alıp cebinizden daha az çıkmasını sağlayabilirsiniz.
laptop.com.tr de hiçbişey yok

Geri