Anakartınız nedir ?Halihazırda bir M.2 SSD'ye sahibim. Anakartımda başka M.2 yuvası olmadığı için mecburen SATA SSD almam gerekiyor. 1 TB'lık bir model önerir misiniz?
Halihazırda bir M.2 SSD'ye sahibim. Anakartımda başka M.2 yuvası olmadığı için mecburen SATA SSD almam gerekiyor. 1 TB'lık bir model önerir misiniz?
Anakartınız nedir ?
Lexar vardi 1999tl den al geç
Buyrun link şurada;
![]()
Benimde anakartımda 2 tane M2 yuvası var. Onlar dolu olmasına rağmen SATA SSD satın almıştım daha sonradan. Fazla SSD'den zarar gelmez![]()
İyzico kampanyası ile m2 ssd al , dönüştürücü ile kullanırsın. Ben öyle yapıyorum aynı anakart var. Sata ssd nin m2 ye göre fiyat avantajı yok.Teşekkürler.
İyzico kampanyası ile m2 ssd al , dönüştürücü ile kullanırsın. Ben öyle yapıyorum aynı anakart var. Sata ssd nin m2 ye göre fiyat avantajı yok.
Bu konuda inceleme ve deneyimlerimi derlemiştim. Linklere vs. buradan ulaşabilirsin. Kampanyalar ile 1 tb m2 ssd + dönüştürücüyü 1000 liraya falan çözersin.Teşekkür ederim, satın aldığınız dönüştücünün veya bu anakarta uygun dönüştücünün linkini atabilir misiniz rica etsem?