OMARZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Yanlış demişlerbazıları diyor sadece 100 mbps alınır anlamadım
binanızdaki kutuya kadar çekilir ve dairenize kadar incecik bir kablo çekerlerse şuanda sadece 1000mbps ancak hizmet aldığınız firmada önemli mesela ttelekomdan tam hız alabilirsiniz diğerlerinde ise 100-200mbps alabilirsinizbinanın içine kadar sadece bu koblo gidiyor
binaya kendimiz çekmemiz gerekmezmi yoksa gelen ekip mi çekiyorbinanızdaki kutuya kadar çekilir ve dairenize kadar incecik bir kablo çekerlerse şuanda sadece 1000mbps ancak hizmet aldığınız firmada önemli mesela ttelekomdan tam hız alabilirsiniz diğerlerinde ise 100-200mbps alabilirsiniz
Hocam bizede çektiler hatta doğalgaz sayacına kadar fakat sorguladıgim zaman fiber yok gözüküyor santral yine uzak daha ne yapılması gerekbinanın içine kadar sadece bu koblo gidiyor
valla hocam senin ki çok farklı ben daha yolun başındayım bende durum ne olur bilemiyorum ancak türk telekomda muhattap bulabilirsen bişeyler yapılır.Hocam bizede çektiler hatta doğalgaz sayacına kadar fakat sorguladıgim zaman fiber yok gözüküyor santral yine uzak daha ne yapılması gerek
Hocam sanada aynı şey olacak o turuncu kablodan binaya kadar çektiler sonra durum buvalla hocam senin ki çok farklı ben daha yolun başındayım bende durum ne olur bilemiyorum ancak türk telekomda muhattap bulabilirsen bişeyler yapılır.
Elektrikçi olarak söylüyorum bize gelin kablo cekin diyorlar bizde tam bakır bir kabloyu dairenize kadar cekiyoruz kablo çekildikten sonra telekom servisi gelip kablolaların freskansı zayıflama ve güç ölçümleri yapıyor eğer düşük güç varsa bir şekilde hallediyorlar ((orasını cok bilmiyorum)) ve internet hızı yükseliyor artıyor.3 4 güne kutu gelicek geldikten sonra detayları yazarım