TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Senin olayın daha ilginçmiş hocam, artık hiç anlaşılmıyor neden kapalı olduğu, sanırım sona geliyoruz bu kampanyanın ya da iyice musluğu kıstılar
Malesef sanırım sistemi yenileyecekler, yoksa ayrı iki telefonda aynı hatayı vermesi kötü oldu

Son düzenleme:
1800 olan varsa alırım hocam, teşekkürler
Bu konuyu takip edip, keşke banada 1000 TL kredi çıksa diyen kişiler var ise bu mesajımı alıntılasın. Kendilerine içerisinde 1000 TL yada 1800 TL wincredit kampanyası aktif olacak şekilde hesap vereceğim. Hesapların mail ve şifresini değiştirip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Almak istediğiniz tutarıda belirtin lütfen.

600 TL (Değişiyor)
700 TL (Değişiyor)
800 TL (Değişiyor)
900 TL (Değişiyor)
1000 TL (Toplamanız gereken 50 Puan yada 60 Puan)
1800 TL (Toplamanız gereken 150 Puan)

Not: Herkes istemesin. Yanlış anlaşılma olmasın, ben temu kredisi dağıtmıyorum. Şartları doğru bir şekilde karşıladığınızda yapacağınız alışveriş ile hesabınıza temu kredisi gelecek.

Bu konuyu takip edip, keşke banada 1000 TL kredi çıksa diyen kişiler var ise bu mesajımı alıntılasın. Kendilerine içerisinde 1000 TL yada 1800 TL wincredit kampanyası aktif olacak şekilde hesap vereceğim. Hesapların mail ve şifresini değiştirip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Almak istediğiniz tutarıda belirtin lütfen.

600 TL (Değişiyor)
700 TL (Değişiyor)
800 TL (Değişiyor)
900 TL (Değişiyor)
1000 TL (Toplamanız gereken 50 Puan yada 60 Puan)
1800 TL (Toplamanız gereken 150 Puan)

Not: Herkes istemesin. Yanlış anlaşılma olmasın, ben temu kredisi dağıtmıyorum. Şartları doğru bir şekilde karşıladığınızda yapacağınız alışveriş ile hesabınıza temu kredisi gelecek.
1800 işime yarayabilir mevcutsa

Alırlar. O olay farklı. Siparişi iptal edip 30 dakika içerisinde veriyoruz. O yüzden iptal etmeyin. Bu sefer nazarlık olsun. Bir dahaki alışverişlerde 1000 TL alışveriş yaparak sürekli 1000 TL kredi döngüsüne döndürürsünüz.
Hocam günaydınlar. Bana tekrardan 2940 TL olarak verdi kampanyayı. Ben şimdi ilk siparişte bir ürün geçip iptal edip %6 ile kendi ürünlerimi alacağım fakat şöyle bir merak ettiğim nokta bulunmakta. Benim hesabımda şu anda 1000TL bakiye bulunmakta ve ilk siparişte bana by bakiyeden kullandıracak. İptal işlemi yaptığımda bakiye geri yatacak mı bana? İkinci siparişte bakiyemden kullanamazsam pek bir anlamı olmuyor çünkü.

Hocam günaydınlar. Bana tekrardan 2940 TL olarak verdi kampanyayı. Ben şimdi ilk siparişte bir ürün geçip iptal edip %6 ile kendi ürünlerimi alacağım fakat şöyle bir merak ettiğim nokta bulunmakta. Benim hesabımda şu anda 1000TL bakiye bulunmakta ve ilk siparişte bana by bakiyeden kullandıracak. İptal işlemi yaptığımda bakiye geri yatacak mı bana? İkinci siparişte bakiyemden kullanamazsam pek bir anlamı olmuyor çünkü.
Geri yatacak evet.

Öncelikle alacağınız her şeyi sepetinizde bulundurun. Sonra ilk siparişinizi verin. Mevcut ilerleme %98 felan diye bilgi verip %6 Jetona yükselttiğini belirten bir ifade göreceksiniz. Daha sonra ilk siparişinizi iptal edin. İlk siparişi iptal ettiğinizde %6 Jetonun 30 dakika süresi başlar. İptal ettiğinizde kredi 2-3 dakika içerisinde tekrar hesabınıza yatar. Zaten sepetinizde olan ürünleri seçip +1000 TL olacak şekilde 30 dakika içerisinde sipariş veriniz. Bu döngü devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,910
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri