valhalla
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 576
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #3,342
Müsaade edin ufak bi düzeltme yapayımbahsettüğün olay kredifırsatı zaman zaman %90 a kadar cıkıyor ama yanlış hatırlamıyosam max 500 kusur ıade verıyor onuda günlere böluyor ama genede mantıklı

Selamlar bu arada herkese..
Claimcredit te üst limitte 2 gün öncesi itibariyle revize yapıldı.. Bize de bilgilendirme dün ulaştığı için ancak bilgi geçiyorum..
Son 3-6 ay arasında açılan hesaplara 700 TL - Son 1 ay içinde açılan hesaplara ise 1000 TL kredi iadesi veriyor.. Belirtilen tarihlerden önce açılan hesaplara ise 500 TL + 26 TL gibi bir opsiyon sunmaya devam ediyor..
Fakat her durumda 7 gün boyunca taksitle geri iade seçeneği devam ediyor..
Özellikle son 6 ay içerisinde kredi bakiyesi birikme konumunda olan yeni sayılan tarzda hesaplarınız varsa değerlendirebilirsiniz..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet claimcredit te % 50 iade için belirttiği üst alışveriş miktarı 950 TL dir ve az önce yazdığım bilgiye ek olarak bunu da tekrar teyiden paylaşmış olayım..Kredi kampanyasından yararlandıktan sonra sanırsam kampanya 2 3 gün içerisinde tekrar düşüyor , bu süre zarfında alışveriş yapmak isteyenler için söylüyorum bazen hesaba %50 kredi iade kampanyası düşüyor o kampanyanın yaklaşık 450 TL alt limiti var 1000 TL yi geçmeyen bir sepet hazırladıysanız o kampanyayla kullandığınızda %50 kredi iadesini alıyorsunuz. Bu olay döngüde devam ediyorsa çoğu kişinin işine yarar bilmiyorum belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlginç ve bilimsel bir tarz..İlginiz için gerçekten teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bütün söylediklerinizi bir diyagram'a geçirdim. Hatalı yerlerde yardımcı olur musunuz? Doğrumu anlamışım! @flamerood @Palo DAYI 👑
Bunu sevdim