TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

bahsettüğün olay kredifırsatı zaman zaman %90 a kadar cıkıyor ama yanlış hatırlamıyosam max 500 kusur ıade verıyor onuda günlere böluyor ama genede mantıklı
Müsaade edin ufak bi düzeltme yapayım:)
Selamlar bu arada herkese..
Claimcredit te üst limitte 2 gün öncesi itibariyle revize yapıldı.. Bize de bilgilendirme dün ulaştığı için ancak bilgi geçiyorum..
Son 3-6 ay arasında açılan hesaplara 700 TL - Son 1 ay içinde açılan hesaplara ise 1000 TL kredi iadesi veriyor.. Belirtilen tarihlerden önce açılan hesaplara ise 500 TL + 26 TL gibi bir opsiyon sunmaya devam ediyor..
Fakat her durumda 7 gün boyunca taksitle geri iade seçeneği devam ediyor..
Özellikle son 6 ay içerisinde kredi bakiyesi birikme konumunda olan yeni sayılan tarzda hesaplarınız varsa değerlendirebilirsiniz..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kredi kampanyasından yararlandıktan sonra sanırsam kampanya 2 3 gün içerisinde tekrar düşüyor , bu süre zarfında alışveriş yapmak isteyenler için söylüyorum bazen hesaba %50 kredi iade kampanyası düşüyor o kampanyanın yaklaşık 450 TL alt limiti var 1000 TL yi geçmeyen bir sepet hazırladıysanız o kampanyayla kullandığınızda %50 kredi iadesini alıyorsunuz. Bu olay döngüde devam ediyorsa çoğu kişinin işine yarar bilmiyorum belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır.
Evet claimcredit te % 50 iade için belirttiği üst alışveriş miktarı 950 TL dir ve az önce yazdığım bilgiye ek olarak bunu da tekrar teyiden paylaşmış olayım..

İlginiz için gerçekten teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bütün söylediklerinizi bir diyagram'a geçirdim. Hatalı yerlerde yardımcı olur musunuz? Doğrumu anlamışım! @flamerood @Palo DAYI 👑
İlginç ve bilimsel bir tarz..
Bunu sevdim:)

Müsaade edin ufak bi düzeltme yapayım:)
Selamlar bu arada herkese..
Claimcredit te üst limitte 2 gün öncesi itibariyle revize yapıldı.. Bize de bilgilendirme dün ulaştığı için ancak bilgi geçiyorum..
Son 3-6 ay arasında açılan hesaplara 700 TL - Son 1 ay içinde açılan hesaplara ise 1000 TL kredi iadesi veriyor.. Belirtilen tarihlerden önce açılan hesaplara ise 500 TL + 26 TL gibi bir opsiyon sunmaya devam ediyor..
Fakat her durumda 7 gün boyunca taksitle geri iade seçeneği devam ediyor..
Özellikle son 6 ay içerisinde kredi bakiyesi birikme konumunda olan yeni sayılan tarzda hesaplarınız varsa değerlendirebilirsiniz..

Evet claimcredit te % 50 iade için belirttiği üst alışveriş miktarı 950 TL dir ve az önce yazdığım bilgiye ek olarak bunu da tekrar teyiden paylaşmış olayım..

İlginç ve bilimsel bir tarz..
Bunu sevdim:)
Benim bir hesap uygulama klonlama programı ıle acıldı aylardır bakıyorum bır kere bıle wıncredit cıkmıyor :) nasıl iş anlamadım

@KingDeViL Düşük fiyatlı wincredit sayfasında çıkmıyordu. Uzun zamandır 1260 TL fiyattaydı. 1230 TL fiyata düştü. İlgilenirseniz bilginiz olsun.

Ben aldım bundan saolasın. Hatta bugün gümrüğü tamamlandı. Çark iptal olan hesabın 1000tlsini kredi fırsatı promosyonundan aldım gitti :). Hatta az önce çerçeve desenini hazırlattım.

1259 limit olan ürünler 1230 a düşmeye başladı zaten.

Bir hesabıma 5 gündür kampanya gelmiyordu gelen krediyi kullanmayıp bekledim bugün gelmiş :)

Bir hesabıma 5 gündür kampanya gelmiyordu gelen krediyi kullanmayıp bekledim bugün gelmiş :)
Kafasına göre takılıyor. Benim bütün hesaplara anında geliyor, 1 hesabıma 1 saat sonra geliyor :D.

Dün 11 tane ürünüm gümrüğe girmişti bugün kargolardan dağıtımda smsleri yağıyor :D. Skynet Dhl ile de çalışıyor sanırım ondan bile sms geldi.

Bir kısmını teslim aldım.
1747903098439.webp

Alet taş gibi ve ağır. Kaliteli ürün. Bataryam olmadığı için kendi yaptığım ayarlanabilir güç kaynağı ile denedim. İlk başta çalışmayınca tırstım :D. Sonra 21V 10A gücüne ayarlayınca sorunsuz çalıştı. Sanırım bataryayı 5A felan almak lazım. 5A da son güçte çalışır mı onu da bilmiyorum.

Son düzenleme:
Gelen bir hesap varsa diğerlerine geliyor sanırım. Ama hiç birinde yoksa tekrar gelmiyor. Bana hiç aralıksız 3 hesabıma geliyordu. sonra yeni hesap açtım 1800 geldi oraya 4 defa kullandım. bu sürede hiç iade iptal herhangi bir hesabımdan yapmadım. bir anda hepsinden gitti.
Bu kampanya tüm hesaplarından gittikten uzun süre sonra geri gelen var mı?

İşin tuhafı promosyon kısmına bildirimleri geliyor ama açılmıyor. Eskiden alttaki bildirim ile açılıyordu sayfası ama şu an açılmadan başka yere yönleniyor. ClaimCredit dahil hiç biri aktif değil sadece Kupon kampanyası geliyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-05-22 at 13.35.31.webp
    WhatsApp Image 2025-05-22 at 13.35.31.webp
    26.5 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
Merhabalar, bende wincredit olayı engellendi, işin garibi validenin kendi telinden de benim telden de aynı hatayı alıyorum. Bugüne kadar hiç iadem olmadı ama son iki siparişi sadece kredi kullanarak ücretsiz alışveriş yapmıştım. Yapabileceğim bir şey var mı?

Ekler

• Capture+_2025-05-22-00-09-16.webp
    Capture+_2025-05-22-00-09-16.webp
    174.8 KB · Hit: 11
  • Capture+_2025-05-22-00-09-10.webp
    Capture+_2025-05-22-00-09-10.webp
    179.9 KB · Hit: 11
Mngci kargo elemanı dlh kargo tshirtü ile geldi :D Mngyi kapattık dedi. DHL ile birleşmişler.

Merhabalar, bende wincredit olayı engellendi, işin garibi validenin kendi telinden de benim telden de aynı hatayı alıyorum. Bugüne kadar hiç iadem olmadı ama son iki siparişi sadece kredi kullanarak ücretsiz alışveriş yapmıştım. Yapabileceğim bir şey var mı?
Bendede olmuştu komple kampanya banı attılar uğraşılmaz temuyla bir şey yapmadığımız halde ban atıyorlar boş boş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,407
Üyeler
174,366
Son üye
HazarB
Geri