TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Temuda alışveriş yapmaya başlayacağım en kazançlı kampanya wincredit sanırım araştırmalarım sonucunda buna ulaştım ama var mıdır başka tavsiyeleriniz?

Alışveriş için bayramı bekliyorum güzel kampanyalar gelecek yazılmış yukarıda

Temuda alışveriş yapmaya başlayacağım en kazançlı kampanya wincredit sanırım araştırmalarım sonucunda buna ulaştım ama var mıdır başka tavsiyeleriniz?

Alışveriş için bayramı bekliyorum güzel kampanyalar gelecek yazılmış yukarıda
şuan alabıldıgını al ne olucagı bellı olmaz

7 günün sonunda kısmi iptal geldi gümrük limitini aştı diye hem kampanya gitti hemde 1000tlyi vermedi

7gün önce alışveriş yaptım tedarik aşamasındaydı kargoyu 2ye böldü karadanda var diye 5lik sınırı aşıyor diye iptal etti bugün. 1000tl krediyide vermedi
Normal ben sırf 1 siparişim hem karadan hem uçak ile geldiği için 4 sipariş geçtim
Yani 4 sipariş var ama 5 hak biri 2ye bölündük için

Normal ben sırf 1 siparişim hem karadan hem uçak ile geldiği için 4 sipariş geçtim
Yani 4 sipariş var ama 5 hak biri 2ye bölündük için
Normalde tek sipariş olarak geçiyordu hep önceki alımlarımda ve de mayıstaki 2.siparişim bu :) nisan 28i mayıs saydıysa bilemedim

Diğer hesapta iade yapmadığım halde ilgili siparişi iptal ettin diye kampanyayı vermiyor ya be güzel 1800kredi almıştım

Kampanya geldi, ürünü ekledim, sepet tutarı 1230₺ den fazla olmaz diyor. 1000₺ krediyi almak için 1250₺ ürün almak gerek. Benim gibi bunu yaşayan var mı? Önceden limit 1260₺ idi.

Kampanya geldi, ürünü ekledim, sepet tutarı 1230₺ den fazla olmaz diyor. 1000₺ krediyi almak için 1250₺ ürün almak gerek. Benim gibi bunu yaşayan var mı? Önceden limit 1260₺ idi.
İptal yöntemini yapıcan hocam

İptal yöntemini yapıcan hocam
😆 Bu dediğiniz bugün için çözüm, peki yarın? İptal yaptığında kazandığın coinleri de geri alınca nasıl yapacağız. Bu kampanya bana ortalamada 4 gün içinde geliyor. Bunu yaparsam büyük ihtimal gelmeyecek tekrardan. Ben bu hesabı etkilemeden bir çözüm yolu kullanmak istiyorum. Kredi geçmişimin coğu 1000₺ olan kampanyadan geliyor şuanda da 1500₺ kredi bakiyem var. Başka bir fikriniz var mı?

😆 Bu dediğiniz bugün için çözüm, peki yarın? İptal yaptığında kazandığın coinleri de geri alınca nasıl yapacağız. Bu kampanya bana ortalamada 4 gün içinde geliyor. Bunu yaparsam büyük ihtimal gelmeyecek tekrardan. Ben bu hesabı etkilemeden bir çözüm yolu kullanmak istiyorum. Kredi geçmişimin coğu 1000₺ olan kampanyadan geliyor şuanda da 1500₺ kredi bakiyem var. Başka bir fikriniz var mı?
Birincisi Kullanmadığım yöntemi sana onermezdim
İkincisi buradaki çoğu kişi bunu yapıyor ve devamida geliyor ha gelmediği yada geç geldigide olmuyor değil

Birincisi Kullanmadığım yöntemi sana onermezdim
İkincisi buradaki çoğu kişi bunu yapıyor ve devamida geliyor ha gelmediği yada geç geldigide olmuyor değil
Yok kral yanlış anladın iptal olayında sorun yok. Bugün iptalle geçiniriz yarın microsoftun gamepass'e yaptığı yama gibi kapatırlar. Ozaman ne yapmak gerek onu merak ediyorum. Daha etkili bir çozum gerek buna. Kampanyaya tekrar tekrar katilabiliniyorsa sorun yok ama. İptal ettinmi de sepetteki ürünleri geri alabiliyor musun o da var bu arada. Nasıl oluyor bu iptal işi? Bir konu veya trick var mı? Hem bu arada sizin de böyle mi limitler 2940 coin veriyor 60 coin topla diyor bana. Sizde ki durumlar nedir. Sizin sepet limitiniz benim gibi değişti mi yoksa ne durumlardasınız.

Geri