Wincredit te gerek tek seferde gerekse de parçalı alışverişlerinizde verdiğiniz siparişlerde iptal yapmanız durumunda vereceği 1000 TL krediyi de iptal eder.. Eğer çok elzem değilse yapmayın..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Günaydın,
Wincredit sepeti üzerinden yaptığınız alışverişlerinizin havayolu ya da karayolu ile gelmesinin wincredit 1000 TL kredi iadesini etkileyen bir tarafı bulunmuyor. Her iki durumda da aynı sürede siparişiniz Temu tarafından ivedilikle işleme alınıyor ve ürünlerinizin Temu siparişlerim sayfasında işleniyor konumundan kargoya verildi konumuna geçmesi akabinde 1000 TL kredi iadeniz hesabınıza tanımlanıyor. Yani kargoyla gelecek bir ürünün mutlaka tedariği uzun sürüyor ve bu yüzden 1000 TL kredi iadesi geç yapılıyor düşüncesine kapılmayın çünkü öyle bir gerekçesi yok Temu nun.. Her iki ulaştırma yönteminde de Temu ortalama 2 gün içerisinde (eğer paketinizde 3 den fazla ürününüz varsa bu süre 3 güne çıkabilir...) siparişinizi kargoya verildi statüsüne alıyor ve hesabınıza 1000 TL krediyi tanımlıyor..
P.s: Temu nun ürün sipariş işleme sürecinde, seçtiğiniz ürünler Temu ana depolarında stokta mevcutsa siparişleriniz 2 gün ve altında bir sürede kargoya verildi statüsüne geçer 1000 TL kredi iadesi hesabınıza tanımlanır. Ancak Temu nun ana depo stoğunda bulunmayan bir ürünü seçmiş iseniz bu durumda Temu, ürünü satışa koyan tedarikçiden ürünü hazırlayıp kendisine ulaştırmasını ya da sizin adınıza prosedürlere uygun olarak belirttiği süre içerisinde kargolama sürecini başlatmasını ister, bu durumda belirttiğimiz süre 3 gün veya nadiren de olsa daha da uzayabiliyor. Eğer bu tanıma uygun bir süreç işlendiği halde tedarikçi firma ürünü Temu nun belirttiği süre dahilinde kargolama yapmaz ise Temu size ürün tedarik edilemedi veya satıştan kalktı bilgisiyle ücret veya Temu kredi iadesi yapar.. Bahsettiğim bu durum genel yüzde içinde çok nadir yaşanıyor. Ama ben yine de paylaşayım istedim..
hocam wincreditte 1.siparişe %4 iade ve + 10 jeton verıyor bana 50 jeton lazım ilk siparişi iade edip 2. siparişte % kaç veriyor %8 diye hatırlıyorum ama emin olmak istiyorum
10 çeşit set almışımdır. Küçük işleri halledeceksen şarjlı olanlardan alabilirsin. Alttakilerden 1er tane almıştım. Biri ekranlı biri ekransız. Sadece küçük işler için ideal ..