TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Yok kral yanlış anladın iptal olayında sorun yok. Bugün iptalle geçiniriz yarın microsoftun gamepass'e yaptığı yama gibi kapatırlar. Ozaman ne yapmak gerek onu merak ediyorum. Daha etkili bir çozum gerek buna. Kampanyaya tekrar tekrar katilabiliniyorsa sorun yok ama. İptal ettinmi de sepetteki ürünleri geri alabiliyor musun o da var bu arada. Nasıl oluyor bu iptal işi? Bir konu veya trick var mı? Hem bu arada sizin de böyle mi limitler 2940 coin veriyor 60 coin topla diyor bana. Sizde ki durumlar nedir. Sizin sepet limitiniz benim gibi değişti mi yoksa ne durumlardasınız.
hocam o zaman ilk siparişte 480 geç sonrakinde 500 geç tamamlanıyor tek seferde 1000tllik bir şey alamazsın

hocam o zaman ilk siparişte 480 geç sonrakinde 500 geç tamamlanıyor tek seferde 1000tllik bir şey alamazsın
Coin yetmiyor 2940 tane oluyor toplam, 2 alışverişin toplamı 1250₺ olması gerek 1250x0,04+10=60 oluyor. Temu sepeti 1230₺ olarak sınırlıyor. 1230x0,04+10=59,2 oluyor 20₺ için tekrar sipariş vermemi istiyorlar galiba yada başka bir sebep var. Bana gelen wincredit kampanyası böyle belki sizde ki farklıdır. Ben böyle alışveriş yapıyordum genellikle sürekli 1000₺ verince ben gümrük vergisini ödemem yetiyordu.

Coin yetmiyor 2940 tane oluyor toplam, 2 alışverişin toplamı 1250₺ olması gerek 1250x0,04+10=60 oluyor. Temu sepeti 1230₺ olarak sınırlıyor. 1230x0,04+10=59,2 oluyor 20₺ için tekrar sipariş vermemi istiyorlar galiba yada başka bir sebep var. Bana gelen wincredit kampanyası böyle belki sizde ki farklıdır. Ben böyle alışveriş yapıyordum genellikle sürekli 1000₺ verince ben gümrük vergisini ödemem yetiyordu.
Dostum olay şu 60 jeton gerekiyorsa 500 luk bir rastgele sipariş geç (sipariş geçerken asıl almak istedigin ürünü sepette tut ama alma burası önemli ) sonrasında siparişi iptal et beklemene gerek yok direk iptal et daha sonra tekrar wincredite dön x4 ü x6 olarak degisicek sepet tutarını 1000 tl yap ve sipariş geç başka yolu yok kredin varsa 600 kusura alırsın sepeti

hayır ilk 500tllik siparişten sonra sana %6 lık geri iade veriyor yani 500 tllik siparişin 30 coin olarak dönüyor ilki de 10+20 30 coin yapıyor 60 tamamlanıyor onun hesabını da sen yap

İlginiz için gerçekten teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bütün söylediklerinizi bir diyagram'a geçirdim. Hatalı yerlerde yardımcı olur musunuz? Doğrumu anlamışım! @flamerood @Palo DAYI 👑

Ekler

• sczob2.webp
    sczob2.webp
    31.6 KB · Hit: 53
İlginiz için gerçekten teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bütün söylediklerinizi bir diyagram'a geçirdim. Hatalı yerlerde yardımcı olur musunuz? Doğrumu anlamışım! @flamerood @Palo DAYI 👑
Şimdi ilk siparişi direk iptal et zaten 30 coin vermicek iptal edince x6 yapacak ve onunla tek seferde 1000tl lik sepet oluşturup 60 coin aliyorsun
2 siparis gecme olayını hiç yapmadım eğer mantıklıysa cebinden daha az para çıkacaksa onu yapabilirsin

Şimdi ilk siparişi direk iptal et zaten 30 coin vermicek iptal edince x6 yapacak ve onunla tek seferde 1000tl lik sepet oluşturup 60 coin aliyorsun
2 siparis gecme olayını hiç yapmadım eğer mantıklıysa cebinden daha az para çıkacaksa onu yapabilirsin
Anladım. Orayı X6 yapmak amaç. Teşekkür ederim deneyeceğim.

Bu 60 jeton işinde ilk siparişi 480 geçtim, ikinci siparişi 480 geçtim. Oldu ama ikinci siparişten %80 vergi aldı. Müşteri hizmetleri 8787 diye bir kanun diyor. Tey allahım

Kredi kampanyasından yararlandıktan sonra sanırsam kampanya 2 3 gün içerisinde tekrar düşüyor , bu süre zarfında alışveriş yapmak isteyenler için söylüyorum bazen hesaba %50 kredi iade kampanyası düşüyor o kampanyanın yaklaşık 450 TL alt limiti var 1000 TL yi geçmeyen bir sepet hazırladıysanız o kampanyayla kullandığınızda %50 kredi iadesini alıyorsunuz. Bu olay döngüde devam ediyorsa çoğu kişinin işine yarar bilmiyorum belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır.

Arkadaslar son 1 haftadir 1800 gelen varmi? Bana 1 haftadır hiç gelmedide ona göre diğerini kullanıcam.

Kredi kampanyasından yararlandıktan sonra sanırsam kampanya 2 3 gün içerisinde tekrar düşüyor , bu süre zarfında alışveriş yapmak isteyenler için söylüyorum bazen hesaba %50 kredi iade kampanyası düşüyor o kampanyanın yaklaşık 450 TL alt limiti var 1000 TL yi geçmeyen bir sepet hazırladıysanız o kampanyayla kullandığınızda %50 kredi iadesini alıyorsunuz. Bu olay döngüde devam ediyorsa çoğu kişinin işine yarar bilmiyorum belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır.
bahsettüğün olay kredifırsatı zaman zaman %90 a kadar cıkıyor ama yanlış hatırlamıyosam max 500 kusur ıade verıyor onuda günlere böluyor ama genede mantıklı

bahsettüğün olay kredifırsatı zaman zaman %90 a kadar cıkıyor ama yanlış hatırlamıyosam max 500 kusur ıade verıyor onuda günlere böluyor ama genede mantıklı
Evet , claimcreditten bahsediyorum geçen iadeden 600 TL kredi verdi onunla kullanacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,574
Üyeler
174,397
Son üye
asadager53
Geri