MSI MAG 274QRF QD E2 27 180Hz 2k" buna denk veya daha üstün bir monitör arıyorum

swanwi

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
2 gündür buna denk bir monitör arıyorum ama bulamıyorum önerisi olan var mı bilinen markalar tercihim msi ilk tercihim
Rtings incelemesi var mı hocam baktınız mı

Hangisi için? bunu diyorsan hiçbir yerde satılmıyor şuan

Hangisi için? bunu diyorsan hiçbir yerde satılmıyor şuan
Ben çok güzel monitör buldumda yurt dışından gelmesi gerekiyor 270 dolar miniled+va panel + local dimming var 1000nit parlaklığı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben çok güzel monitör buldumda yurt dışından gelmesi gerekiyor 270 dolar miniled+va panel + local dimming var 1000nit parlaklığı var
Vesa1000 ve HDR1000 destekliyor direkt 10 bit bir şekilde getirtmeye çalışacağım monitörü

Memlekette adam akıllı ips monitör kalmamış illa bana oled aldıracaklar bulamıyorum 1 tane yok aradığım özelliklerde

Vesa1000 ve HDR1000 destekliyor direkt 10 bit bir şekilde getirtmeye çalışacağım monitörü
Linki var mı bulduğun ürünün

Oled hakkında ne düşünüyorsun teknolojisinin hala tam oturmadığını yanma riskinin çok olduğu söyleniyor kullandıkça ömrü kısalsın istemiyorum monitörün

Oled hakkında ne düşünüyorsun teknolojisinin hala tam oturmadığını yanma riskinin çok olduğu söyleniyor kullandıkça ömrü kısalsın istemiyorum monitörün
hocam maalesef kısalıyor Windows çubuğu bile iz çıkarıyor ips veya kaliteli miniled+va panel monitör bulup içinde birde local dimming bulursanız kaçırmayın derim 🙂😋

Sistem yarın gelecek takıp test edebileceğim monitör yok hala da bulamadım çıldıracağım

Msi mag olanın renk gamutu QD olmasından ötürü aşırı yüksek, buna denk bir monitör bulabileceğizini pek sanmıyorum. Görüntü kalitesi bakımından iyi bir model arıyorsan şuna bakabilirsin:

DCI-P3 %96 coverage, yani aşırı iyi. Mag olan %98 civarı çıkıyor. REC 2020 de qd olmayan monitörler arasında en iyilerinden olduğunu söyleyebilirim. Kontrast zaten İPS ortalamasından daha iyi.
Desktop Screenshot 2025.05.23 - 12.00.04.91.webp

Desktop Screenshot 2025.05.23 - 12.00.24.47.webp

Geri