Point Blank da oldlar topluluğu kursam belli kurallarımız olsa kaç kişi gelir?

ZvDx

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar, çocukluğumun oyunu olan Point Blankı dün akşam indirdim maziye akmak için ancak oyunun afedersiniz b*knu çıkarmışlar t77 lerle 144 hp lerle ayrıca aimbot sorunu da hala çözülmemiş, bir topluluk oluştursak sadece eski silahları ve itemleri kullanacağımız kurallar oluştursak toplu klan maçları atsak benle maziye akmaya kaç kişi gelir? Bi 10 15 kişi olsak yeter de artar bence ama .d

Merhaba arkadaşlar, çocukluğumun oyunu olan Point Blankı dün akşam indirdim maziye akmak için ancak oyunun afedersiniz b*knu çıkarmışlar t77 lerle 144 hp lerle ayrıca aimbot sorunu da hala çözülmemiş, bir topluluk oluştursak sadece eski silahları ve itemleri kullanacağımız kurallar oluştursak toplu klan maçları atsak benle maziye akmaya kaç kişi gelir? Bi 10 15 kişi olsak yeter de artar bence ama .d
Eskiler eskiden güzeldi be azmı oynamadık ama şuan yüzüne bakmam😀

kuran kursundan kaçıp internet kafede az oynamadım geçen indirdiğimde yeni nesil pclerde düzgün çalışmıyordu düzelttiler mi onu?

kuran kursundan kaçıp internet kafede az oynamadım geçen indirdiğimde yeni nesil pclerde düzgün çalışmıyordu düzelttiler mi onu?
valla ben nitro 5 den oynuyom başta bulanık gözüküyordu çözünürlük ayarlarıyla oynadım düzeldi, ama monsterden oynayınca nedense hafif takılmalar oluyordu ayarlardandır belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel oyun ama vakti geçti artık
öyle tabi canım .d harbi geçmiş zaten bende adam gibi oynayamıyom hevesimi atıp silerim .d:)

Son düzenleme:
Geri