Lenovo loq alınır mı?

Rahat kurtarır. Peşin fiyatına 6 taksit var trendyolda. mastercardın varsa ek 750 tl indirim de alabilirsin.

Bilgisayar alacağım bilgisayar mühendisliği okuyorum 35000 bütçem var fotoğraftaki Lenovo loq denk geldi bunlarda adaptörün wattı yetmediği söyleniyor doğrumu
amd işlemcili al 7435hs işlemcili olanlarda igpu yok sadece şarjı hızlı biter

komedi yorum ya lenovo en sorunsuz cihazdır 12 yıldır kullandığım cihazın klavyesi bile soyulmadı.

konuya gelecek olursak 4050 alınmaz 4060 alın en az hocam önerim ya bu ya da lenovo: https://www.amazon.com.tr/HP-Dizüstü-Bilgisayar-i5-13500H-7P645EA/dp/B0C85HX5GW/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&psr=EY17&s=todays-deals&sr=1-2&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21
12yıl önce aldığın laptop ile bugünkiler aynı mı yeni lenovo log intel işlemci olanlarda çoğunluk oluyor. buyrun örnek şikayetvar da çoğu kişi ya anakart yandı yada battery drain oldu diye şikayet ediyor ben sadece yardım etmeye çalışıyorum.istedğiniz kronik laptopu alabilirsiniz pek umrumda olmaz.
1748078442781.webp

12yıl önce aldığın laptop ile bugünkiler aynı mı yeni lenovo log intel işlemci olanlarda çoğunluk oluyor. buyrun örnek şikayetvar da çoğu kişi ya anakart yandı yada battery drain oldu diye şikayet ediyor ben sadece yardım etmeye çalışıyorum.istedğiniz kronik laptopu alabilirsiniz pek umrumda olmaz.
Alıntıyı görüntüle
AMD işlemcili modellerde yok dostum, intel tarafında da sadece 12450HX ve bir iki tane daha modelde görüldü. AMD işlemcili olanda kronik bir sorun yok.

Alıntıyı görüntüle
kral şikayet arıyorsan olmayan laptop üretilmedi zaten bi tane marka söyle her şikayetini sana atarım

Üst segment olmadığı sürece her laptopun farklı sorunları olabiliyor, ki üst segmentlerde bile bazen sorun çıkabiliyor.
Loq serisini ben de almayı düşünüp çok araştırmıştım, genel anlamda yukarıda bahsedildiği gibi ekstrem sorunları yok, her üründe ekstrem şikayet örnekleri var zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Gaming gecesinde 4060 olan model 36K+ fiyatlara falan geliyor bi' kaç haftadır, 4050 yerine o daha mantıklı olur. Şöyle de bir geniş inceleme var.

Alıntıyı görüntüle
Hocam iyi 1 aydır laptop araştırıyorum hangisini sorsam bir sorunu var bı kronik sıkıntısı var ne alacağımı gerçekten şaşırdım iyi bir mac'a param yetseydi mac alacaktım ama bütçem bu dahada üstüne çıkamıyorum onu alma bunu alma kafam karıştı iyice ihtiyacım olmasa alamayacağım o kadar canım sıkıldı varsa önerin seve seve açığım şuan ki kararım Lenovo loq almak amdli

Bilgisayar alacağım bilgisayar mühendisliği okuyorum 35000 bütçem var fotoğraftaki Lenovo loq denk geldi bunlarda adaptörün wattı yetmediği söyleniyor doğrumu
alınabilir dostum ama tam karar almadan diğer markalara bakmanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,401
Üyeler
192,707
Son üye
koraynzm
Geri