i3 14100F İşlemci 12 Mayıs 2025 Faturalı ve garantili
Asus Tuf Z690-Plus DDR5 1700 Pin Anakart Kutulu
Yer İstanbul/Küçükçekmece. Test edip elden alabilirsiniz.. Havale sonrası ücretsiz kargo yaparım. Referanslarım Mevcuttur.
Merhabalar Arkadaşlar ürün çok temiz çok az kullanıldı Argb borulu şık bir üründür bütün aparatlar tamdır kutu içeriği eksiksizdir kutu fatura garanti tamdır
Arkadaşlar, ekran kartımı az bir süre kullandım, şu anda ambalajına sarılmış vaziyette tüm aksesuarları ile birlikte kutusunda duruyor. vatan'dan alınmıştır. süper sessiz ve performanslı bir kart, argb desteği ve gizli kablosuyla çok şık bir ürün..
Bunların üretimi bitmiştir. Dolayısıyla internette satılanların büyük çoğunluğu sahte Kingston'dur. Bu hem orijinal hem daha ucuz.
Kargosunu çok ucuza hallederiz.
Referans olarak Technopat alıcı-satıcı geçmişime (Link) ya da Sahibinden/Letgo/Dolap satış değerlendirmelerime bakabilirsiniz.
İhtiyaç fazlası olması nedeniyle elimdeki 120mm kasa fanlarını satıyorum. Fanların tamamı sorunsuz çalışmaktadır. Herhangi bir balans, ses veya RGB sorunu yoktur.
Ürünlerin kutuları, faturaları ve montaj vidaları tamdır.
Ürünler orijinal kutularında, vidaları ile birlikte özenle paketlenip...
Durum: Kozmetik ve performans olarak kusursuzdur. Asla sıvı metal vb. aşındırıcı maddelerle kullanılmadı, sadece kaliteli termal macun ile kullanıldı. 25.08.2028 tarihine kadar garantisi var.
Performans: 5.3 GHz overclocklu 9800X3D’yi yük altında 60 derecelerde çalıştırıyor (Push-pull...
4 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorunu yoktur. Yeni bir sistem topladığım için satıyorum. Kutu içeriği tamdır. Orijinal fotoğraflarını birkaç gün içinde ilana ekleyeceğim.
https://shbd.io/s/eopbXYj6