32gb a geçiş yaptığım için satıyorum, aktif olarak sıkıntısız kullandığım ürünlerdi isteyene test sonuclarını yapıp atarım. Önceliğim elden teslim, eski forum kullanıcılarına pg yapabilirim duruma göre, kutu var fatura garanti mevcut değil. ChatGPT Image 21 Tem 2026 12_47_04.webp 175.6 KB · Hit: 80 Ekran görüntüsü 2026-07-21 130403.webp 55.6 KB · Hit: 16
Vesselam 28 Temmuz 2026 Ryaa yazmış: hocam yer neresidir? Devamı için tıklayın... Hatay, Amtakya'dayım hocam
Ryaa 28 Temmuz 2026 Vesselam yazmış: Hatay, Amtakya'dayım hocam Devamı için tıklayın... Yaa hocam sen miydin yaaa
Ryaa 28 Temmuz 2026 Vesselam yazmış: Hatay, Amtakya'dayım hocam Devamı için tıklayın... isminede bakmadım he direkt ürüne focus oldum
Vesselam yazmış: Hatay, Amtakya'dayım hocam Devamı için tıklayın... isminede bakmadım he direkt ürüne focus oldum
Vesselam 28 Temmuz 2026 Ryaa yazmış: isminede bakmadım he direkt ürüne focus oldum Devamı için tıklayın... Ben de dikkat etmedim hiç AHAHA
Ryaa yazmış: isminede bakmadım he direkt ürüne focus oldum Devamı için tıklayın... Ben de dikkat etmedim hiç AHAHA