1000084039.webp

Satılık Msı pro b760M-p DDR 4

4,000.00 TRY
Durumu
İkinci El
Soket
FCLGA1700

Detaylar

Herkese hayırlı forumlar 7 Ağustos 2026 tarihinde aldım anakartı ancak i7 12700kf işlemciyi tam performans kullanamadığım için yeni anakarta geçtim bu anakart boşta olduğundan satıyorum DDR 4 ve 4 ram slotludur hiç bir eksiği yoktur işlemcim çok güç çektiğinden anakartın vrm leri yetersiz geldiği için satıyorum sıfır sıkıntısız test videoları var isteyen wp den yazsın yada konusuruz güven anlamında kesinlikle en ufak sorun yaşatmam gelip test edip alabilirsiniz.

Yorumlar

İyi olmuş , Msı pro b760M-p DDR 4 max cpu beslemesi pl1 : 135- Pl2 :150 watt (ben de aynısını 13500 le birlikte kullanıyorum bu işlemciye yetiyor , bir de -offset , cpu lite load 8 yaptığınızda iyice soğuyor cpu ve 90 watt çekiyor max ), 12700kf nin max tdp si , maximum turbo power of 190 watt , haricinde çok iyi bir Anakart , her şeyi eksiksiz çalışıyor. Msi B760 Pro II DDr4 Pcie 5.0 ve emsali Msi AMD anakartlardaki (diğer orta sınıf markaların modellerinin de bazılarında mevcut) gibi yaygın olarak görülen arka plaka usb lerin kendi kendine devre dışı kalma sorunları vs hiç biri yok.

Son düzenleme:
İyi olmuş , Msı pro b760M-p DDR 4 max cpu beslemesi pl1 : 135- Pl2 :150 watt (ben de aynısını 13500 le birlikte kullanıyorum bu işlemciye yetiyor , bir de -offset , cpu lite load 8 yaptığınızda iyice soğuyor cpu ve 90 watt çekiyor max ), 12700kf nin max tdp si , maximum turbo power of 190 watt , haricinde çok iyi bir Anakart , her şeyi eksiksiz çalışıyor. Msi B760 Pro II DDr4 Pcie 5.0 ve emsali Msi AMD anakartlardaki (diğer orta sınıf markaların modellerinin de bazılarında mevcut) gibi yaygın olarak görülen arka plaka usb lerin kendi kendine devre dışı kalma sorunları vs hiç biri yok.
Dediğiniz gibi hocam anakart iyi ancak ben ilk başta fark edemedim i7 12700kf nin bu kadar güç tüketeceğini şuanki aldığım anakart msı b760 gaming plus işlemciyi teste soktuğumda 242wat Max çıkıyor ilginç bir işlemci gerçekten

Amanin 242 watt , ben 13500 ün günlük genel kullanımım da 12 watt ın üstüne çıkmaya başladığında strese giriyorum :) , güle güle kullanın.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
Hüseyin321
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Anakart
Hit
146
Yorumlar
6
Sona eriyor