I⁠⁠⁠⁠

Son düzenleme:
@sgrtis bu arada bir şey soracağım şu corsair kasaların korumalarının biliyor musun ben bulamadım da ama şu da var en kaliteli psulardan FSP hydro HD700'de UVP yokken SHP'de var sadece aşırı akım yok o da herhalde montaj hatası yapmadan sana etki etmez.

I⁠⁠⁠⁠

Son düzenleme:
Delirecem yeter ? ? ? ? biri de çıkıp demiyor şuna işlemcilerin çift kanal desteklediğini...
Ya kardeşim işlemcinin çift kanal desteklemesi dört kanal desteklemediği anlamına gelmez ben bir şey yazdığım zaman sen çiğ et görmüş kedi gibi atlayıp bana cevap vermesen ben sanki sana bir şey diyeceğim

Bana sadece CS:GO'da 144 FPS lazım diğer oyunlarda gerek yok. Ve RDR2'de orta ayarlarda 60 FPS üstü lazım.
144 hz monitörün varsa niye rtx 2060 almıyorsun bence yeter falan deme, bende öyle demiştim ama şimdi yetmiyor insan hep daha fazlasını istiyor 144 fps'de bir oyun oynayınca o akıcılığı hissedince insan başka bir oyunu 60 fps'de oynamak istemiyor

Bana sadece CS:GO'da 144 FPS lazım diğer oyunlarda gerek yok. Ve RDR2'de orta ayarlarda 60 FPS üstü lazım.
buradan da PSU'ları inceleyebilirsin marka olarak da zaten FSP'ye yaptırıyorlar genellikle.

I⁠⁠⁠⁠

Son düzenleme:
144 hz monitörün varsa niye rtx 2060 almıyorsun bence yeter falan deme, bende öyle demiştim ama şimdi yetmiyor insan hep daha fazlasını istiyor 144 fps'de bir oyun oynayınca o akıcılığı hissedince insan başka bir oyunu 60 fps'de oynamak istemiyor
Adam 2060+1600 AF mı alsın şakamısınız nesiniz? yok direkt gitsin pentium 4 + 2080S alsın(!)

gerçekten o işlemci rx 5500 xt'ye fazla aynı zamanda r5 2600 ile RTX 2060 kullananlar var r5 1600 AF'de r5 2600'e rakip ikiside 12 nm ve 200 mhz overclock yapsan aynı performansı verecekler rx 5500 XT bazen rdr2'de 50 fps'e düşebiliyor birkaç teste baktım

I⁠⁠⁠⁠

Son düzenleme:
CS:GO'yu 144 FPS'de oynayınca diğer oyunları kasar gibi hisseder miyim, zaten sürekli cs oynamam genellikle hikayeli ve açık dünya tarzı oynarım.
Önemli olan 144 FPS değil 144 hz ilk başta sonra 144FPS alman lazım ve 144 HZ ekranda 60 FPS alırsan 60 hz de 25 FPS gibi olur.

Geri