Sinerji.gen.tr/sihirbazBu fiyata harika sistem toplamışsınız, hangi site öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
O zaman şu şekilde kısılabilir.Ben 5 bin TL sanmıştım 6 binmiş, maalesef ona bütçem yetmiyor.
Aynen öyle. Depolama gibi şeyler sonradan eklenebilir ancak işlemciyi ve ekran kartını bir alırsın yıllarca kullanırsın.Yani kesin olarak Ryzen 3. Nesil ve 1660 olan bir sistem öneriyorsunuz değil mi?
Normal kullanıcı için M.2 gereksiz, SATA ile aralarında bir fark hissetmezsiniz. Pek bir farkı olmaz size, bu bütçede M.2 eklemek daha gereksiz masraf olur zaten.Peki SSD olarak M.2 mi yoksa normal SSD mi önerirsiniz? Testlere baktığımda fazla fark yok ama dosya aktarırken fazla fark oluyor. Ben de genelde oyun oynayacağım için SATA daha mantıklı oluyor galiba. Ama bazen indirimlerde M.2 iyi marka SATA'lardan bile ucuz olabiliyor 500GB bir de.
aman diyim 3. nesil ryzenlardan vazgeçmeOnlarca teste baktım işlemci daha yeni kalsın diye R5 3600'ü sabitleyip ekran kartına odaklanmıştım. Ama hala tam karar veremedim, sanırım R5 2600X + 1660 Super daha iyi gibi duruyor.
dostum 4500 civarı sistem tavsiyen nasıl olurBence incehesaptaki indirmleri kovala ucuza bulursan hemen sipariş ver.
GTx 1660 ti
ryzen 5 3600
Mag forge 100m kasa
2x8gb 3200mhz ramler
Anakartlar
1 saat sonra başlıyor.